The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ροστόφ εναντίον Σπαρτάκ Μόσχας: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-FKRostov-Spartak Moscow-20.07

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρένα του Ροστόφ

Ροστόφ

Την περασμένη σεζόν η  Ροστόφ έπαιξε πολύ μέτρια. Η ομάδα δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει την Μπάγερν, όπως ήταν πριν από μερικά χρόνια. Η ομάδα του Κράσνονταρ πήρε την 9η θέση με 41 βαθμούς στοενεργητικό. Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα του Valery Karpin νίκησε τη Σπαρτάκ (2:0), η ΤΣΣΚΑ (1:2) και Όρενμπουργκ (2:1), χάνοντας από Κράσνονταρ (3:0) και Αννόβερο (1:2).

Σπαρτάκ Μόσχας

Η Σπαρτάκ Μόσχας απέτυχε εντελώς την περασμένη σεζόν σε σχέση με τα προηγούμενα αποτελέσματα της ομάδας και το σχετικά πρόσφατο τίτλο στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επηρεάστηκαν από τα σκάνδαλα μέσα στην ομάδα και την αλλαγή του προπονητή, γι’ αυτό ικανοποιήθηκαν μόνο με την πέμπτη θέση στην κατάταξη. Στους τελευταίους αγώνες Σπαρτάκ έχασε από τη Ροστόφ (2:0) και Κράσνονταρ (1:2), νικώντας την ΤΣΣΚΑ (3:1), Ντιέρ (0:3) και Σότσι (1:0).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη σεζόν με νίκες. Στο τουρνουά του Pari-match η Ροστόφ  νίκησε τη Σπαρτάκ 2:0, που δείχνει αρκετά καλή φόρμα της ομάδας του Valeriy Karpin. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας του Κράσνονταρ, η Σπαρτάκ θα έχει σαφώς προβλήματα και πιθανότατα οι ομάδες θα ανταλλάξουν στόχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *