The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ροστόφ εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ростов-Локомотив-15.03b

Πρωτάθλημα Ρωσίας

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος)

Αρένα του Ροστόφ

Κεντρικός αγώνας του 22ου γύρου του πρωταθλήματος της Ρωσίας μπορεί να θεωρηθεί η μονομαχία Ροστόφ εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας, οι οποίες καταλαμβάνουν 3η και 4η θέσεις στο πρωτάθλημα, με τον ίδιο αριθμό βαθμών. Ο ιστότοπός μας έχει προετοιμάσει αναλυτική και δωρεάν πρόβλεψη για εσάς για τον αγώνα Ροστόφ εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Ροστόφ είναι σε καλή κατάσταση

Η Ροστόφ στον τελευταίο γύρο σε ένα ενδιαφέρον αγώνα κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με σκορ 3:2. Η ΤΣΣΚΑ πήρε αμέσως 2 αποβολές σε αυτόν τον αγώνα, από τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι παίκτες του Karpin, κυριαρχώντας σε όλο τον αγώνα. Η Ροστόφ είναι τώρα στην τρίτη θέση στην κατάταξη με 9 βαθμούς διαφορά από την κορυφαία Ζένιτ και δείχνει αρκετά σταθερό και αποτελεσματικό παιχνίδι. Η νίκη επί της Λοκομοτίβ Μόσχας θα βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει μονοπρόσωπα την τρίτη θέση στην κατάταξη, κάτι που μπορεί να αποτελέσει καλό κίνητρο για τους παίκτες και το προπονητικό προσωπικό.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας βρίσκεται επίσης σε καλό δρόμο

Η Λοκομοτίβ Μόσχας στον τελευταίο γύρο, χάρη στο γκολ του Eder, κατάφερε να νικήσει ελάχιστα την Αχμάτ. Ο αγώνας διεξήχθη σχεδόν χωρίς ευκαιρίες, για δύο οι ομάδες έκαναν μόνο 2 σουτ στο τέρμα (και τα δύο είναι λογαριασμό των “σιδηροδρομικών”). Η ομάδα είναι τώρα στην τέταρτη θέση στην κατάταξη, έχοντας τον ίδιο αριθμό βαθμών με την Ροστόφ, πίσω μόνο σε πρόσθετους δείκτες, οπότε ο αγώνας αυτός έχει ιδιαίτερη σημασία για τους παίκτες του Yuri Pavlovich Semin.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ροστόφ κατάφερε να κερδίσει 1:2 εκτός έδρας. Σε ένα πρόσφατο φιλικό αγώνα κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλειμματος οι ομάδες σημείωσαν παραγωγική ισοπαλία 3:3 (στη διαδικασία των πέναλτι κέρδισε η ομάδα της Μόσχας).

Πρόβλεψη

Δεδομένης της σημασίας του αγώνα του πρωταθλήματος, πιστεύω ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί σε τεταμένη μάχη με γκολ και από τις δύο κατευθύνσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,01.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *