The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρος Κάουντι εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

РоссКаунти-Рейнджерс-23.12

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – Αγωνιστική 18/33
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, 9:30 μ.μ.
Global Energy Stadium

Το βράδυ της Παρασκευής θα δούμε έναν από τους αγώνες της δέκατης όγδοης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας μεταξύ της Ρος Κάουντι και της Ρέιντζερς.
Ρος Κάουντι
Στην τρέχουσα εκστρατεία, η Ρος Κάουντι παλεύει ενεργά για την επιβίωση, όπως αποδεικνύεται από τη δέκατη θέση της με 15 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 14:28. Να υπενθυμίσω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, τα «ελάφια» επικράτησαν των St. Mirren (3:2) και Hibernian (2:0), αλλά έχασαν 1:2 από Χαρτς, 1:2 από Σέλτικ και 1:2 από Σεντ Τζόνστον.
Ρέιντζερς
Με 39 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 40:18, η Ρέιντζερς είναι δεύτερη και έξι βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Ήδη τον Δεκέμβριο, οι «Μπλε» πήραν απίστευτα δύσκολες νίκες επί της Χιμπέρνιαν (3:2) και της Αμπερντίν (3:2) και πριν από αυτό σε μονομαχίες με Σεντ Τζόνστοουν (1:2), Χαρτς (1:0) και Σεντ Μίρεν (1:1) δεν έμοιαζαν με έναν από τους διεκδικητές του τίτλου.
Πρόβλεψη
Παρά μια μικρή πτώση στο παιχνίδι, εξακολουθώ να είμαι σίγουρος για την επιτυχία των Ρέιντζερς σε αυτή την αναμέτρηση. Η Ρος Κάουντι, όπως κι να ‘χει, ειλικρινά υπολείπεται του επιπέδου των ομάδων πρωτεύουσας, και, έχοντας μία από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο να βασιστεί σε μια ξαφνική επίγνωση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρέιντζερς σε πρώτο ημίχρονο και αγώνα με απόδοση 1,77


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *