The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψία εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-BorussiaDortmund-03.03

Μπουντεσλίγκα

Red Bull Arena, Λειψία

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του επόμενου 25ου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Ντόρτμουντ και ΡΜ Λειψίας. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται σκληρά για την τελική πρόκριση στο TOP-4 της γερμανικής ελίτ και οι εταιρείες στοιχημάτων στην επερχόμενη συνάντηση δεν βλέπουν ξεκάθαρο φαβορί, θεωρώντας ότι οι αντίπαλοι έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν.

Έκτη

Μετά τη νίκη εκτός έδρας στο playoff του Europa League στη Νάπολι, η ΡΜ Λειψίας έχασε τρία παιχνίδια στη σειρά. Πρώτα, οι «ταύροι» εκτός έδρας έχασαν από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με το σκορ 1:2, στη συνέχεια, στην έδρα τους, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους Ναπολιτάνους 0:2. Μετά από αυτό στην έδρα τους έχασαν από την Κολωνία 1:2. Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο η ΡΜ Λειψίας προκρίθηκε στους  16, όπου θα συναντηθεί με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ στην Μπουντεσλίγκα η ομάδα από την Ανατολική Γερμανία έπεσε στην έκτη θέση, έχει στο ενεργητικό της 38 βαθμούς.

Δεύτεροι

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά την εντός έδρας ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με την Άουγκσμπουργκ, κατάφερε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα. Στο ενεργητικό τους οι “σφίγγες” έχουν 41 βαθμούς, μία μονάδα περισσότερο από τη Σάλκε, η οποία είναι στην τρίτη θέση, δύο, από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός έδρας η ομάδας του Shtoger αυτή τη σεζόν έπαιξε 12 παιχνίδια, όπου έχει σημειώσει έξι νίκες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 21:13.

Πρόβλεψη

Παρά τη σειρά ήττων η ΡΜ Λειψία είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, αυτή η ομάδα παίζει εξαιρετικά στους εντός έδρας αγώνες, έχει υψηλό κίνητρο. Η Μπορούσια έχει καιρό να χάσει, αλλά οι “σφίγγες” τον τελευταίο καιρό δεν δείχνουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, πρέπει να προσέχετε πολύ με τα στοιχήματα στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ΡΜ Λειψία δε θα χάσει με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *