The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Χέρτα Βερολίνου: πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-HerthaBerlin-17.12

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Red Bull Arena

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 17 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του δέκατου έβδομου γύρου της Μπουντεσλίγκα Γερμανίας η ΡΜ Λειψίας θα παίξει με την Χέρτα Βερολίνου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο “Red Bull Arena”, το οποίο βρίσκεται στην Λειψία.

Η ΡΜ Λειψίας στον τελευταίο γύρο έχασε τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα από τη Σάλκε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η ομάδα βρίσκεται σε σχετικά κακή κατάσταση και δεν μπορεί να κερδίσει εδώ και σε τρεις γύρους στη σειρά. Συνολικά η ΡΜ Λειψίας έχει 28 βαθμούς στους 16 αγώνες. Στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η ΡΜ Λειψίας φαίνεται αρκετά καλή, ο σύλλογος κατάφερε να νικήσει τη Βερντερ 2:0 και το Αννόβερο 2:1, και μοιράστηκε επίσης βαθμούς με την Μάιντς, παίζοντας 2:2.

Η Χέρτα στους τελευταίους γύρους του τρέχοντος εγχώριου πρωταθλήματος έχει πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση, η ομάδα κερδίζει βαθμούς στον κουμπαρά της και έρχεται σε άριστη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή η Χέρτα στους 16 γύρους έχει 21 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ενδέκατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η Χέρτα παίζει πολύ άξια στην έδρα των αντιπάλων της, η ομάδα στους τελευταίους γύρους νίκησε την Κολωνία με σκορ 2:0 και έπαιξε ισοπαλία με την Άουγκσμπουργκ 1:1, καθώς και με τη Βόλφσμπουργκ 3:3.

Πρόβλεψη

Η Χέρτα μόλις μία φορά κέρδισε στη ΡΜ Λειψίας. Αυτή τη στιγμή η ΡΜ Λειψίας δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, αλλά η Χέρτα εκτός έδρας παίζει αδύναμα, οπότε οι «ταύροι» πρέπει να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *