The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Φράιμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Фрайбург-16.05b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2022, 4:30 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στη γερμανική Bundesliga 1 υπόσχεται να είναι πολύ ενδιαφέρον. Ωστόσο, όσον αφορά των θέσεων στο τουρνουά, εδώ ξεχωρίζει η μονομαχία Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν κι όχι η συνάντηση μεταξύ ΡΜ Λειψίας και Φράιμπουργκ. Άμεση διαμάχη για την 4η θέση, η οποία, σας θυμίζουμε, δίνει το δικαίωμα πρόκρισης στο Champions League. Θα αποδείξουν οι «ταύροι» στη φωλιά τους το δικαίωμα να είναι πιο ψηλά από τους «Βραζιλιάνους από το Μπράισγκαου»;

Η ΡΜ Λειψίας ανέβασε αισθητά ρυθμούς μέσα σε μερικούς μήνες

Οι Μπουλς στην πραγματικότητα απέτυχαν στον πρώτο γύρο της τρέχουσας σεζόν. Αλλά δεν ήταν τυχαίο που ήδη τον Δεκέμβριο η διοίκηση του συλλόγου αναγνώρισε το λάθος τους με τον Jesse Marsh και αντικατέστησε τον Αμερικανό με τον Domenico Tedesco. Ο πρώην τεχνικός της Σπαρτάκ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας μόλις 1 νίκη σε 3 ματς πριν τις διακοπές. Αλλά μετά το διάλειμμα και, προφανώς, δουλειά πάνω στα λάθη, όλοι είδαν ξανά τον σύλλογο, το επίπεδο του οποίου του επέτρεψε να αγωνιστεί, αν όχι με την Μπάγερν Μονάχου, σίγουρα για το στάτους της δύναμης Νο. 2 στην ποδοσφαιρική Γερμανία. Τώρα, όμως, θα είναι δύσκολο να κερδίσουν έστω 3η θέση, οι ηγέτες είναι ήδη πολύ μακριά. Για την 4η θα τους περιμένει αγώνας παράλληλα με άλλα τουρνουά. Την περασμένη Πέμπτη πέρασαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Γιουρόπα Λιγκ (και πέσανε στους Μοσχοβίτες), αυτή την εβδομάδα έγινε αγώνας με την Ανόβερο στο κύπελλο, ο οποίος κερδήθηκε με σκορ 4:0.

Η Φράιμπουργκ δεν θέλει να αφήσει το απροσδόκητο «παράθυρο ευκαιρίας»

Η Φράιμπουργκ θεωρείται μια αρκετά δυνατή μεσαία ομάδα στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο που ο Κρίστιαν Στράιχ σπάει όλα τα ρεκόρ για τη διάρκεια της θητείας του στο 1ο πόστο. Αλλά αυτή η σταθερότητα έχει και ένα μειονέκτημα: νωρίτερα ήταν αδύνατο να στοχεύσουν σε κάτι σοβαρό. Μόνο μία φορά η ομάδα μπήκε στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά αποκλείστηκε αμέσως. Αλλά τώρα υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για την 4η θέση, ευτυχώς, οι συνήθεις υποψήφιοι δεν ήταν εντυπωσιακοί. Ναι, η Φράιμπουργκ δεν είχε επίσης σταθερότητα, αλλά οι ανταγωνιστές απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικοί. Το κυριότερο είναι ότι οι τελευταίοι γύροι του χειμώνα ολοκληρώθηκαν με νίκες: 2-1 με την Άουγκσμπουργκ, 3-0 με τη Χέρτα. Όπως και η αντίπαλος, ΡΜ Λειψίας, η ομάδα έπαιξε επίσης στο κύπελλο στα μέσα της εβδομάδας. Και κέρδισε, αν και πιο συγκρατημένα, με σκορ 2-1.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Φράιμπουργκ κέρδισε τελευταία φορά το 2019. Μετά από αυτό, υπήρξαν 2 νίκες της ΡΜ Λειψίας και άλλες δύο φορές όλα έληξαν ισόπαλα, όπως τον περσινό Οκτώβριο, όταν ήταν 1-1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει καλή δυναμική, οπότε θα πρέπει να βγει ωραίος αγώνας. Ποντάρουμε στο «over 2,5» (απόδοση – 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *