The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Στουτγκάρδη: προγνωστικά για στοίχημα

25.04.2021, xkvx, Fussball 1.Bundesliga, RB Leipzig - VfB Stuttgart emspor, v.l. Torjubel, Goal celebration, celebrate the goal zum 1:0 durch Amadou Haidara RB Leipzig DFL/DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS as IMAGE SEQUENCES and/or QUASI-VIDEO Leipzig *** 25 04 2021, xkvx, Fussball 1 Bundesliga, RB Leipzig VfB Stuttgart emspor, v l Torjubel, Goal celebration, celebrate the goal to 1 0 by Amadou Haidara RB Leipzig DFL DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS as IMAGE SEQUENCES and or QUASI VIDEO Leipzig

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 20 Αύγουστος 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Ο δεύτερος γύρος της Bundesliga θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, με τον αγώνα ΡΜ Λειψίας – Στουτγκάρδη, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ενδιαφερουσών ομάδων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «ταύροι» ξεκίνησαν άσχημα

Η ΡΜ Λειψίας κέρδισε εύκολα τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, η ομάδα κέρδισε τη Σάντχαουζεν στο Κύπελλο Γερμανίας 4:0. Δεν ήταν όλα τόσο ομαλά στον πρώτο γύρο της Bundesliga, η ομάδα έχασε εκτός έδρας από τη Μάιντς με σκορ 0:1 εκτός έδρας. Οι «ταύροι» έχασαν ένα γρήγορο γκολ και πήραν την πρωτοβουλία, προσπαθώντας να καλύψουν τη διαφορά, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν κάτι από το πλεονέκτημά τους. Αυτή είναι μόνο η αρχή της σεζόν, αλλά η μάχη για τοπ τοπ-4 θα είναι πολύ σκληρή ως συνήθως. Πέντε παίκτες θα χάσουν το επερχόμενο ματς για διάφορους λόγους.

Οι Σουηβοί μπορούν να διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά κύπελλα

Η έναρξη της φετινής σεζόν για τη Στουτγκάρδη αποδείχθηκε θεαματική, 11 γκολ σε μόλις δύο ματς. Πρώτα, κέρδισαν την BFC Dynamo στο εθνικό κύπελλο εκτός έδρας με σκορ 6:0 και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έδειξαν ένα master class στον νεοφερμένο Greuther Furth (5:1), έχασαν το μοναδικό γκολ στην παράταση πια. Το ξεκίνημα είναι αισιόδοξο, αλλά το επόμενο παιχνίδι θα είναι δύσκολο, λόγω τραυματισμών και ασθενειών δέκα παίκτες δεν θα μπορούν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα κι αν η πλειοψηφία των παικτών δεν είναι βασικοί, αυτό στερεί την ευελιξία από το προπονητικό επιτελείο στα σχέδιά του.

Προσωπικές συναντήσεις

Η ιστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των ομάδων έχει μόνο έξι αγώνες, ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι στο πλευρό της ΡΜ Λειψίας, πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Την περασμένη σεζόν οι «ταύροι» κέρδισαν και τους δύο αγώνες:1-0 εκτός και 2-0 εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Ακόμα και παρά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου, οι φορείς στοιχημάτων εξακολουθούν να πιστεύουν στη ΡΜ Λειψίας, εκτός αυτού, οι Σουηβοί έχουν πολλές απώλειες προσωπικού. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η Στουτγκάρδη συνέτριψε όχι τους ισχυρότερους αντιπάλους, ενώ το παιχνίδι ενάντια στους «ταύρους» θα δείξει το πραγματικό επίπεδο ετοιμότητας. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες θα ευχαριστήσουν με ενδιαφέρον και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, ποντάρουμε στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *