The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Ρέιντζερς: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Рейнджерс-28.04_cr

Europa League – Ημιτελικός – Φάση 1 από 2

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Η Πέμπτη θα παιχτούνς πολλοί αγώνες και μάλιστα σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Στο Europa League οι Γερμανοί θα παίξουν με τους αντιπάλους τους από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ενώ η Γουέστ Χαμ και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα παίξουν στο Λονδίνο, παράλληλα η ΡΜ Λειψίας θα παίζει εντός έδρας με τους Ρέιντζερς. Θα καταφέρουν οι παίκτες του Domenico Tedesco να κερδίσουν τους φιλοξενούμενους από τη Γλασκώβη; Οι δημοσιογράφοι του site έκαναν πρόβλεψη για τον αγώνα της 28ης Απριλίου 2022.

Η ΡΜ Λειψίας υπό τον σημερινό τεχνικό έχει ανεβάσει απότομα ρυθμούς παντού

Οι Μπουλς δυσκολεύτηκαν με την αποχώρηση του Νάγκελσμαν το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και αρκετών παικτών στη βασική σύνθεση. Ο Jesse Marsh ειλικρινά απέτυχε και έφυγε από τη θέση στις αρχές του χειμώνα. Ο Domenico Tedesco διόρθωσε τα πάντα, αρκετά γρήγορα, απότομα και προς όλες τις κατευθύνσεις. Τώρα είναι ένας σύλλογος από την τετράδα των ηγετών της Μπουντεσλίγκα, φιναλίστ κυπέλλου. Και στο Europa League καταφέρανε να πετύχουν καλά αποτελέσματα. Οι Γερμανοί μπήκαν στα πλέι οφ σύμφωνα με ένα ασυνήθιστο σενάριο: πρώτα ισοπαλία εντός έδρας και μετά καθοριστική εκτός έδρας νίκη. Έτσι έγινε τον Φεβρουάριο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και μάλιστα με την Αταλάντα τον Απρίλιο. Μεταξύ τους έπρεπε να γίνει μια μάχη με τη Σπαρτάκ, αλλά ο σύλλογος της Μόσχας αποκλείστηκε.

Η Ρέιντζερς Γλασκώβης προσπαθεί να περάσει όσο πιο μακριά γίνεται

Οι Light Blues κατάφεραν να ρίξουν τελικά τη Σέλτικ από το βάθρο της ποδοσφαιρικής σεζόν της Σκωτίας την περασμένη σεζόν, καθώς ο Τζέραρντ οδήγησε τον σύλλογο στον τίτλο του πρωταθλήματος, τον πρώτο εδώ και μια δεκαετία. Αλλά το καλοκαίρι ο Stephen επέστρεψε στην πατρίδα του την Αγγλία. Και ο van Bronkhorst και η ομάδα υστερούν σταδιακά πίσω από τον αιώνιο ανταγωνιστή – ωστόσο, πρόσφατα πέρασαν τους «Κέλτες» στο κύπελλο. Ταυτόχρονα όμως υπάρχει μια διέξοδος με τη μορφή της διεθνούς αρένας. Βέβαια, στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν δυνατόν να δείξουν κάτι ούτε σε επίπεδο προκριματικών. Όμως στο Europa League, οι Σκωτσέζοι όχι μόνο βγήκαν από τον όμιλο, ήδη από συνήθεια, αλλά πέρασαν ήδη στα πλέι οφ 3 αντιπάλων. Ιδιαίτερα απρόσμενη ήταν η νίκη επί της Μπορούσια στο Ντόρτμουντ, ήδη τον Φεβρουάριο. Ακολούθησαν περάσματα της Crvena Zvezda με την Μπράγα.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες δεν έπαιξαν μεταξύ τους σε επίσημο επίπεδο. Οργάνωσαν όμως φιλικό αγώνα στις αρχές του 2017 – μετά κέρδισαν οι Γερμανοί, επίσης με συντριπτικό σκορ 4-0.

Πρόβλεψη

Τη δεύτερη φορά οι Σκωτσέζοι δε θα πετύχουν το ίδιο τρικ. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε στο γεγονός ότι η ΡΜ Λειψίας θα κερδίσει εντός έδρας με χάντικαπ «-1» (απόδοση 1.615).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *