The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-БоруссияД-09.01b

Μπουντεσλίγκα

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λειψία. Στάδιο “Red Bull Arena”

Οι φιλόδοξες ΡΜ Λειψίας και Ντόρτμουντ θα αποτελέσουν ένα από τα κεντρικά ζεύγη του δέκατου πέμπτου γύρου της Μπουντεσλίγκα.

ΡΜ Λειψίας

Προς το παρόν η ΡΜ Λειψίας αισθάνεται άνετη στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 25:9. Σ’ όλο το πρωτάθλημα οι «κόκκινοι ταύροι» υπέστησαν μόνο μία ήττα, ενώ στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις φάνηκαν αξιοπρεπή εναντίον της Μπάγερν Μονάχου (3:3), Βέρτερ Βρέμης (2:0), Χόφενχαϊμ (1:0), Κολωνία (0:0) και Στουτγκάρδη (1 :0).

Ντόρτμουντ

Τέταρτη θέση, 25 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 28:18 – η Ντόρτμουντ ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά περίπου τον Νοέμβριο επιβραδύνθηκε αισθητά. Πριν από λίγο καιρό οι «σφίγγες» νίκησαν αποτελεσματικά τη Βέρτερ Βρέμης (2:1) και τη Βόλφσμπουργκ (2:0), σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και έχασαν 1:5 από τη Στουτγκάρδη και 1:2 από την Ούνιον Βερολίνου.

Πρόβλεψη

Μικρά φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι πολύ πιο σταθεροί στην πορεία του τουρνουά. Συμφωνώ απολύτως με τέτοιες προβλέψεις, επειδή η Ντόρτμουντ δεν είναι πλέον ικανή για έστω ελάχιστα κατορθώματα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *