The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Ντόρτμουντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-БоруссияД-13.05

Κύπελλο Γερμανίας

Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου

Το περασμένο Σάββατο η ΡΜ Λειψίας έπαιξε ήδη με την Ντόρτμουντ, αλλά στην Μπουντεσλίγκα. Την Πέμπτη το ίδιο ζευγάρι θα καθορίσει τον νικητή του κυπέλλου της χώρας. Καθένας από τους συλλόγους θέλει να κερδίσει το τρόπαιο, αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία ακόμη και για τις «σφίγγες», ενώ το μουσείο των «ταύρων» είναι εντελώς άδειο. Ποιος θα είναι πιο δυνατός την αποφασιστική στιγμή;

Η ΡΜ Λειψίας ολοκληρώνει τη σεζόν όχι σε καλύτερη φόρμα

Οι «ταύροι» απογοητεύουν πολύ τους θαυμαστές τους την άνοιξη. Μπορείτε να θυμηθείτε την αποχώρηση από το Τσάμπιονς Λιγκ ήδη στους 16, όταν οι παίκτες του γερμανικού συλλόγου έκαναν αρκετά λάθη με τη Λίβερπουλ. Στο πρωτάθλημα η ομάδα που θεωρήθηκε κύριος κίνδυνος για τη Μπάγερν Μονάοχυ (και η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται στη 2η θέση) κέρδισε μόνο τρεις φορές στους τελευταίους 8 γύρους. Το 2:3 στο Ντόρτμουντ στις 8 Μαΐου έγινε η τρίτη ήττα σε αυτό το κομμάτι. Φυσικά, επηρέασε πολύ η ιστορία με την αναχώρηση του Τζούλιαν Νάγκελμαν στο Μόναχο. Ακόμη και με την Βέρντερ Βρέμης στους ημιτελικούς του κυπέλλου σχεδόν έφτασαν σε διαδικασία των πέναλτι, ο Φόρσμπεργκ σκόραρε στην παράταση του δεύτερου ημιχρόνου, κάνοντας το 2:1.

Η Ντόρτμουντ δεν μπορεί να επικεντρωθεί μόνο στο κύπελλο

Οι «μαύρο-κίτρινοι» έκαναν αυτό που φαινόταν αδύνατο, κατάφεραν να επιστρέψουν στην κορυφή-4. Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς από την άνοιξη κέρδισαν το βέλτιστο φόρμα και κατάφεραν να κερδίσουν 5 αγώνες στη σειρά στην Μπουντεσλίγκα. Στις 8 Μαΐου, χάρη στο διπλό του Jadon Sancho, η ΡΜ Λειψίας νίκησε. Ως αποτέλεσμα, κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά πίσω από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και μάλιστα να προσπεράσουν τον σύλλογο από τη Φρανκφούρτη-στο-Μάιν. Τώρα οι «σφίγγες» πρέπει να κρατήσουν την 4η θέση τους, κάτι που τους δίνει το δικαίωμα να παίξουν ξανά στο Champions League. Μπροστά είναι τα παιχνίδια με την ισχυρή Μάιντς και Λεβερκούζεν με την ισχυρή της σύνθεση. Αλλά, φυσικά, σκοπεύουν να αγωνιστούν σοβαρά για το κύπελλο στο Ντόρτμουντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στους προημιτελικούς κατάφεραν να αποκλείσουν την Γλάντμπαχ, ο τεχνικός της οποίας, Μάρκος Ρόουζ θα μετακομίσει στο Ντόρτμουντ το καλοκαίρι. Στους ημιτελικούς είχαν ευκαιρία για διασκέδαση: η Χολστάιν από την Μπουντεσλίγκα 2 πήρε 5 αναπάντητα γκολ στο τέρμα της.

Προηγούμενοι αγώνες

Η ΡΜ Λειψίας δεν έμαθε ποτέ να παίζει εναντίον Ντόρτμουντ. Στους τελευταίους 6 αγώνες οι «ταύροι» σημείωσαν μόνο 1 ισοπαλία. Και αυτή τη σεζόν οι «σφίγγες» κέρδισαν και τους δύο αγώνες του πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Κατά κανόνα, οι συναντήσεις των ομάδων είναι θεαματικές. Αυτή η συνάντηση είναι απίθανο να αποτελέσει εξαίρεση, οπότε στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *