The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Ντόρτμουντ: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-БоруссияД-06.11

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Σε μία από τις κεντρικές αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga θα αναμετρηθούν μεταξύ τους ΡΜ Λειψίας και Μπορούσια Ντόρτμουντ, πρόβλεψη για τον αγώνα ετοίμασαν οι δημοσιογράφοι του πόρου μας.

Οι «ταύροι» συνέρχονται σταδιακά

Η ΡΜ Λειψίας έχει μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν, η ομάδα δεν φαινόταν πολύ καλά και με δυσκολία κέρδιζε βαθμούς. Τώρα η κατάσταση έχει βελτιωθεί, καθώς ο σύλλογος δεν χάνει έξι παιχνίδια στη σειρά στην Bundesliga, είναι στην όγδοη θέση και η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι μόνο δύο βαθμοί. Στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος οι «ταύροι» δεν μπόρεσαν να πιέσουν μέχρι το τέλος εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ως αποτέλεσμα 1:1, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο 90 + 4 λεπτά. Η ΡΜ Λειψίας σίγουρα θα αποκλειστεί από το Champions League, όπου αυτή την εβδομάδα μόνο στην παράταση κατάφερε να ξεφύγει από την ΠΣΖ εντός έδρας 2:2. Στον όμιλό τους, η ομάδα είναι η τελευταία, τώρα μένει να παλέψει μόνο για την τρίτη θέση και το Europa League. Τέσσερις παίκτες δεν θα παίξουν για τους «ταύρους» λόγω τραυματισμών.

Οι «σφίγγες» δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τις απώλειες προσωπικού

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε καλά στην Bundesliga, όπου είναι δεύτερη, μόλις ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Δεν είναι σαφές εάν η ομάδα θα μπορέσει να διατηρήσει υψηλό ρυθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω των μεγάλων απωλειών προσωπικού, 9 παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν τους συνεργάτες τους στην επερχόμενη μάχη, όλοι τους έχουν τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένου του βασικού σκόρερ Έρλινγκ Χόλαντ. Η δύσκολη κατάσταση στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αυτή την εβδομάδα οι «σφίγγες» έχασαν εντός έδρας από την Άγιαξ με 1:3. Σε εκείνη τη συνάντηση, καθοριστική ήταν η απομάκρυνση στη σύνθεση της Ντόρτμουντ στο πρώτο ημίχρονο. Η Ντόρτμουντ μοιράζεται τη δεύτερη θέση στην τετράδα με τη Σπόρτινγκ, όλα θα κριθούν στον πέμπτο γύρο, στη συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν τρεις φορές, στο πρωτάθλημα οι «σφίγγες» κέρδισαν εντός έδρας 3:2, και στη συνέχεια εκτός έδρας 4:1. Μια άλλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, όπου η Ντόρτμουντ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη – 4:1.

Πρόβλεψη

Αν αρχικά έδιναν στις ομάδες περίπου ίσες πιθανότητες επιτυχίας, τώρα φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αποδόσεις για τους γηπεδούχους αρχίζουν να βυθίζονται. Η εξήγηση για αυτό το φαινόμενο είναι απλή, πολλοί ποντάρουν στην ΡΜ Λειψίας λόγω των προβλημάτων της Ντόρτμουντ στη σύνθεση. Ακόμα και με τέτοια εισαγωγικά οι «σφίγγες» αποτελούν μεγάλο κίνδυνο, οπότε περιμένουμε ένα παιχνίδι με τρία αποτελέσματα. Προσφέρουμε να στοιχηματίσετε στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *