The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

006-RBLeipzig-BayernMünchen-11.05

Μπουντεσλίγκα

Red Bull Arena, Λειψία

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, 4:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο 11 Μαΐου, στη Λειψία θα πραγματοποιηθεί ο κεντρικός αγώνας του 33ου γύρου του γερμανικού πρωταθλήματος, όπου θα συναντηθεί ένας από τους ηγέτες η τοπική ΡΜ Λειψίας με την Μπάγερν Μονάχου. Και οι δύο ομάδες είναι ισχυρές και έχουν τους δικούς τους προσωπικούς στόχους, οπότε ο αγώνας υπόσχεται να είναι «καυτός». Γι’ αυτό το λόγο σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας – Μπάγερν Μονάχου.

Ένα λάθος για μεγάλο χρονικό διάστημα

Επί του παρόντος η ΡΜ Λειψίας βρίσκεται στην τρίτη θέση της Μπουντεσλίγκα και σίγουρα θα προκριθεί στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι «ταύροι» δεν έπαψαν να αγωνίζονται, επειδή μπροστά τους φάνηκε πιθανό «ασήμι» (η Μπορούσια έπεσε). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Ralph Rangnik πήραν φόρα, γεγονός που τους επέτρεψε να φτάσουν τους ηγέτες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η ομάδα εκτός έδρας έπαιξε ισοπαλία με τη Μάιντς (3:3), αλλά πριν από αυτό υπήρξαν 7 νίκες στη σειρά. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σε κάθε αγώνα η ΡΜ Λειψίας σημείωνε τουλάχιστον 2 γκολ.

Νίκες δεν είναι εύκολες για τους πρωταθλητές

Ταυτόχρονα η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί να κατατάσσεται στους ηγέτες της Μπουντεσλίγκα, βρισκόμενη τέσσερις βαθμούς μπροστά από τους διώκτες (Μπορούσια) 2 γύρους πριν το τέλος. Σκεφτείτε τώρα γιατί οι παίκτες του Μονάχου θέλουν να κερδίσουν εδώ. Από τα μέσα Μαρτίου η ενδεκάδα του Νίκο Κόβατς έχει προσθέσει σημαντικά, σημειώνοντας μόνο δύο ισοπαλίες στους τελευταίους 9 αγώνες. Ωστόσο, ακόμα και οι νίκες στους τελευταίους αγώνες δίνονται καθόλου εύκολα στους πρωταθλητές. Καθώς και εκτός έδρας η Μπάγερν Μονάχου χάνει σταθερά και από όλους.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας δεν είναι καθόλου «δώρο» αυτή τη στιγμή, καθώς και ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός έδρας της. Η Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας συνεχώς χάνει, και μάλιστα δεν φαίνεται τέλεια. Έτσι σε αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να περιμένετε την κυριαρχία των φιλοξενουμένων, οπότε είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε εναντίον τους. Επιπλέον, οι εταιρείες στοιχημάτων μας δίνουν τόσο ενδιαφέρουσες αποδόσεις σε θετικό χάντικαπ των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *