The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για τον αγώνα

РБЛейпциг-Бавария-20.01

Πρωτάθλημα Γερμανίας
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2023, 9:30 μ.μ.
Ρεντ Μπουλ Αρένα
Η Γερμανία είχε το μεγαλύτερο διάλειμμα από όλες τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές χώρες της Δυτικής Ευρώπης. Όμως οι Γερμανοί είναι πιστοί στην παράδοσή τους. Ανοίγουν το 2ο μέρος της Bundesliga με μονομαχία της πρωταθλήτριας το βράδυ της Παρασκευής. Η Μπάγερν Μονάχου έρχεται στη Λειψία. Ο Νάγκελσμαν ενάντια στους πρώην παίκτες του; Οι αναλυτές του ιστότοπου ετοίμασαν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 20 Ιανουαρίου 2023.
Η ΡΜ Λειψίας κάνει το ίδιο λάθος για δεύτερη συνεχόμενη φορά
Οι «ταύροι» από πολλές απόψεις αυτή τη σεζόν επαναλαμβάνουν το σενάριο της προηγούμενης. Τότε, έχοντας αφήσει τον Νάγκελσμαν να φύγει στο Μόναχο, από το Σάλτσμπουργκ προσκλήθηκε ο Jesse Marsh. Ο Αμερικανός δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει και αντικαταστάθηκε αμέσως από τον Ντομένικο Τεντέσκο. Ο πρώην προπονητής της Σπαρτάκ τράβηξε τους παίκτες του στην 4η θέση της Bundesliga και στη συνέχεια πήρε και το κύπελλο. Αλλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές υπήρξε μια τόσο βαθιά αποτυχία που χώρισαν με τον τεχνικό αυτό χωρίς καθυστέρηση. Και πάλι επιτυχώς: ο Marco Rose μπόρεσε να επιστρέψει την ομάδα στην 3η θέση της Bundesliga και, έχοντας κερδίσει τέσσερις φορές στο Champions League, βγήκε και εκεί στα πλέι οφ.
Η Μπάγερν Μονάχου δεν αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με νεαρό προπονητή
Το Star of the South, που έβαλε πολλά χρήματα για τον Νάγκελσμαν, έθεσε έναν προφανή στόχο: να βρει έναν κατάλληλο αντικαταστάτη για τον Flick. Ο Χάνσι είχε κερδίσει το τρεμπλ, αν και το 2020! Στην αρχή ο Τζούλιαν δεν τα πήγαινε και πολύ καλά, σε γενικές γραμμές, παρά την εκτέλεση του υποχρεωτικού προγράμματος της κατάκτησης επόμενου τίτλου. Πλέον οι Γερμανοί παραδοσιακά προκρίθηκαν με σιγουριά στα πλέι οφ του Champions League («χτυπώντας» την Μπαρτσελόνα από συνήθεια, όπως και την Ίντερ), αλλά ταυτόχρονα δεν κέρδισαν κάθε 3ο αγώνα στο εγχώριο πρωτάθλημα (4 ισοπαλίες και 1 ήττα με 10 νίκες). Ωστόσο, συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση στον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα.
Προηγούμενοι αγώνες
Μέχρι στιγμής, ο Νάγκελσμαν έχει 100% απόδοση στο Μόναχο με τους προηγούμενους παίκτες του. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν στο Σούπερ Καπ ήταν 5-3 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου.
Πρόβλεψη
Η Μπάγερν Μονάχου θεωρείται το ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά η τρέχουσα φόρμα της ΡΜ Λειψίας δεν είναι κακή, ενώ ο Neuer βγήκε οφ στην σύνθεση της πρωταθλήτριας. Ποντάρουμε στη νίκη των «ταύρων» με χάντικαπ +1 και απόδοση 1.666.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *