The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-Бавария-11.09

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το Σάββατο θα μας χαρίσει πολλούς συναρπαστικούς αγώνες με δυνατές αφίσες σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Αν μιλάμε για την Bundesliga, μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον αγώνα ΡΜ Λειψίας – Μπάγερν Μονάχου, η πρόβλεψη ετοιμάστηκε από τους αναλυτές μας.

Οι «ταύροι» δυσκολεύονται να συνηθίσουν το νέο προπονητή

Η αρχή της σεζόν σαφώς δεν ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες των «ταύρων» με μόλις 3 βαθμούς σε τρία ματς. Τέτοια αποτελέσματα μπορούν να αποδοθούν στο γεγονός ότι η ομάδα προσπαθεί να συνηθίσει τον νέο τεχνικό Jesse Marsh. Ξεκίνησαν με εκτός έδρας ήττα από τη Μάιντς – 0:1, στη συνέχεια νικήσανε τη Στουτγάρδη – 4:0 εντός έδρας. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε άλλη μια ήττα με σκορ 0:1, αυτή τη φορά από τη Βόλφσμπουργκ. Την ομάδα περιμένει μια δύσκολη σεζόν, δεδομένου ότι στο Champions League θα είναι στον όμιλο με τις ΠΣΖ, Μάντσεστερ Σίτι και Κλαμπ Μρυζ. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Οι Βαυαροί είναι μεταξύ των ηγετών

Η Μπάγερν Μονάχου έχει 7 βαθμούς μετά από τρεις γύρους, οι οποίοι μπορούν να θεωρηθούν αποδεκτό αποτέλεσμα στην αρχή της σεζόν, ο σύλλογος μοιράζεται τη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Ο επερχόμενος αγώνας θα είναι ξεχωριστός για τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν, θα έχει την πρώτη του μάχη ενάντια στον πρώην σύλλογό του , όπου γνωρίζει τους πάντες πολύ καλά. Οι Βαυαροί εξακολουθούν να προσπαθούν να μπουν σε φόρμα και να κατανοήσουν τις ιδέες του νέου προπονητή. Στον τελευταίο γύρο, η ομάδα νίκησε συντριπτικά την Χέρτα Βερολίνου εντός έδρας – 5:0, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σημείωσε χατ -τρικ. Η ομάδα έχει επίσης απώλειες προσωπικού, οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να βγουν στο γήπεδο.

Προσωπικές συναντήσεις

Την περασμένη σεζόν η Μπάγερν Μονάχου κέρδισε εκτός έδρας 1-0 και η μάχη στο Μόναχο έληξε ισόπαλη 3-3.

Πρόβλεψη

Συναντιούνται η ασημένια πρωταθλήτρια και η πρωταθλήτρια της χώρας, γεγονός που καθιστά ήδη τον αγώνα κεντρικό σε αυτόν τον γύρο. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους και περιμένουν μεγάλο αριθμό γκολ, συμφωνούμε εδώ μόνο στο πρώτο σημείο. Οι Βαυαροί φαίνονται πραγματικά προτιμότεροι, αλλά δεν περιμένουμε πολλά γκολ, οι παίκτες συχνά φαίνονται σκληροί μετά τους αγώνες της εθνικής ομάδας. Θεωρούμε λογικό να ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 3,5 γκολ με απόδοση 1,77.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *