The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-МанчестерСити-07.12

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Α – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Το Champions League πλησιάζει στο τέλος του, αλφαβητικά πρώτος όμιλος θα παίξει κι τώρα πρώτος. Εκεί τα βασικά ζητήματα έχουν λυθεί, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη κερδίσει. Αλλά για τη ΡΜ Λειψίας είναι σημαντικό να πετύχει για να προηγηθεί της Μπριζ στη διαμάχη για την 3η θέση και να συνεχίσει να παίζει, αν και στο Europa League. Θα καταφέρουν οι Γερμανοί να κερδίσουν βαθμούς με τους Βρετανούς;

Η ΡΜ Λειψίας έπεσε σοβαρά αυτή τη σεζόν

Οι «ταύροι» έχουν πέσει ιδιαίτερα αισθητά στην Bundesliga. Με το καθήκον να αντικαταστήσει πλήρως τον Nagelsmann, που αφέθηκε ελεύθερος (τον πούλησαν και όχι πολύ φθηνά) στην Μπάγερν Μονάχου, ο Marco Rose απέτυχε. Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι ακόμη και το να τερματίσει στην πρώτη 4άδα θα είναι δύσκολο έργο για τη φιλόδοξη ομάδα αυτή τη σεζόν. Δεν κατάφερε να διατηρήσει το επίπεδό της ούτε στο Champions League. Εκεί η ομάδα που άφησε πίσω της την ίδια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο φθινόπωρο έχασε πλέον εντός έδρας από την Μπριζ. Ναι, οι Βέλγοι πήραν εκδίκηση, αλλά και πάλι οι σύλλογοι έχουν από 4 βαθμούς και όλα θα κριθούν την Τρίτη. Είναι επιθυμητό για τη ΡΜ Λειψίας να μην χάσει τουλάχιστον.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να πειραματιστεί

Οι «πολίτες» αποφάσισαν τα πάντα στο Champions League και πιο συγκεκριμένα στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Ναι, έχασαν στο Παρίσι, αλλά ταυτόχρονα κέρδισαν και τους άλλους 4 αγώνες, μεταξύ των οποίων στον τελευταίο γύρο πήραν εκδίκηση από την ΠΣΖ. Τώρα οι Γάλλοι είναι απελπιστικά πίσω και οι Βρετανοί, σε κάθε περίπτωση, θα παραμείνουν πρώτοι στην τετράδα. Οπότε πολύ πιθανές είναι οι αλλαγές και πειράματα του Γκουαρδιόλα στη σύνθεση, πρέπει να κρατήσει τους ηγέτες για τον αγώνα στην Premier League, όπου τώρα θα πρέπει να ανταγωνιστεί για τον τίτλο με πολύ δυνατές Τσέλσι και Λίβερπουλ. Άρα ο Ζιντσένκο μπορεί πάλι να βγει από την αρχή. Στα πλάγια, όπως και με την Άστον Βίλα, φαίνεται πιο πειστικός.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο οι σύλλογοι έπαιξαν μεταξύ τους για πρώτη φορά. Τότε ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα και θεαματική συνάντηση, η οποία τελικά έληξε με τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι εντός έδρας με σκορ 6-3. Είναι περίεργο ότι κανένας από τους «πολίτες» δεν σκόραρε περισσότερα από ένα γκολ εκείνο το βράδυ.

Πρόβλεψη

Βέβαια, δύσκολα θα επαναληφθεί η απόδοση του πρώτου αγώνα μεταξύ των συλλόγων. Τώρα όμως δεν πρέπει να είναι βαρετό το ματς, οπότε ποντάρουμε στο «σύνολο είναι πάνω από 3,0» (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *