The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Γκλάντμπαχ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RBLeipzig-BorussiaM'gladbach-01.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Red Bull Arena

Στη Γερμανία το Σάββατο είναι το πιο γεμάτο από ποδοσφαιρικά γεγονότα. Ο κεντρικός αγώνας έμεινε για το τέλος στο πρόγραμμα της ημέρας: η ΡΜ Λειψίας θα φιλοξενεί την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Οι «ταύροι» σκοπεύουν να αποδείξουν ότι στον τελευταίο γύρο υπήρξε μια ατυχής αναταραχή, τα «πουλάρια» θέλουν να αποδείξουν ότι είναι ανταγωνιστικοί. Μοιραζόμαστε την πρόβλεψη για έναν ενδιαφέροντα αγώνα την 1η Φεβρουαρίου 2020.

Η ΡΜ Λειψίας απειλείται με απώλεια της ηγεσίας

Οι «ταύροι» έδειξαν εξαιρετικές στατιστικές από τον Νοέμβριο. Έχουν να χάσουν 13 αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα και στην Μπουντεσλίγκα σημείωσαν 25 βαθμούς σε 9 αγώνες, χάρη σ’ αυτό όχι απλώς ανέβηκαν στην πρώτη θέση, αλλά και εδραιώθηκαν εκεί, ξεφεύγοντας από όλους τους διώκτες. Ακόμη και το διάλειμμα φαίνεται δεν έριξε το θάρρος των παικτών του Νάγκελσμαν: μια άλλη σίγουρη νίκη, 3-1 επί της Φράιμπουργκ, και ο Τίμο Βέρνερ, σκοράροντας διπλό, έφτασε σε μια εξαιρετική βαθμολογία 20 γκολ στην Μπουντεσλίγκα. Αλλά τίποτε δεν δούλεψε στη Φρανκφούρτη. Ούτε ο νεαρός επιθετικός ούτε οι συμπαίκτες του δεν σκόραραν ούτε ένα γκολ, ενώ η  Άιντραχτ Φρανκφούρτης σκόραρε στην αρχή και στο τέλος του 2ου ημιχρόνου, κερδίζοντας τελικά μια αρκετά πειστική νίκη. Μέχρι στιγμής η ΡΜ Λειψίας παραμένει στην πρώτη θέση, αλλά η διαφορά από τον επιτιθέμενο στο πρόσωπο της Μπάγερν Μονάχου έχει περιοριστεί σε 1 βαθμό.

Η Γκλάντμπαχ επιτέλους κέρδισε

Τα «πουλάρια» μέτρια ολοκλήρωσαν τον 1ο γύρο της Μπουντεσλίγκα, αποτυγχάνοντας να διατηρήσουν την πρώτη θέση. Και μετά το διάλειμμα η ομάδα και πάλι δεν μπόρεσε να ευχαριστήσει τους οπαδούς – στο Γκελζενκίρχεν ο Ντέιβιντ Βάγκνερ κατάφερε να νικήσει τον Marco Rosa και η Σάλκε πήρε τελικά τη σίγουρη νίκη με σκορ 2-0. Αλλά στον τελευταίο γύρο επιτέλους κατάφεραν να κερδίσουν. Δεν έβλαψε ακόμα ότι η Μάιντς άνοιξε το σκορ, απάντησαν με 3 δικά τους. Ο Αλασάν Πλεά έγινε ο ήρωας του αγώνα, ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της Γκλάντμπαχ, φέρνοντας την προσωπική του βαθμολογία σε 7 γκολ τη σεζόν. Χάρη σε αυτό ο σύλλογος από το Μενχενγκλάντμπαχ ήταν σε θέση να μείνει στην πρώτη τριάδα. Επιπλέον, τα «πουλάρια» είναι τώρα μόνο 2 βαθμούς πίσω από τη ΡΜ Λειψίας, και σε περίπτωση εκτός έδρας νίκης το Σάββατο θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν τους «ταύρους», εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την 2η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 30 Αυγούστου ο σύλλογος από τη Λειψία κατάφερε να πάρει τη νίκη εκτός έδρας χάρη σε ένα hat-trick του Τίμο Βέρνερ. Αυτή είναι η 4η προσωπική συνάντηση στη σειρά που κέρδισαν οι «ταύροι». Επιπλέον, δεν έχασαν ούτε μία από τις 7 συναντήσεις μεταξύ των συλλόγων.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας πήρε ένα οδυνηρό τρύπημα, αλλά αυτό μπορεί κιόλας να βοηθήσει να κινητοποιηθεί. Τώρα θα υπάρχει ένας κατάλληλος αντίπαλος για να διορθώσει τα πάντα. Ας πιστέψουμε στους «ταύρους». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΡΜ Λειψίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,89.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *