The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Вольфсбург-16.05

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Κυριακή, 16 Μαΐου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα ΡΜ Λειψίας εναντίον Βόλφσμπουργκ, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον προτελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα. Θα μπορέσουν οι «ταύροι» να αναγκάσουν τον εαυτό του να παίξουν;

Η ΡΜ Λειψίας κατέστρεψε μετά από φιάσκο

Οι «ταύροι» έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στην επόμενη σεζόν στο Champions League, το κλαμπ είναι δεύτερο στο πρωτάθλημα, 4 βαθμούς μπροστά από την Βόλφσμπουργκ. Ισοπαλία σε αυτήν τη συνάντηση θα είναι αρκετή για τη ΡΜ Λειψίας για να εγγυηθεί τη δεύτερη θέση. Η ομάδα έχασε την ευκαιρία να κερδίσει το τρόπαιο αυτήν την εβδομάδα, χάνοντας 1-4 στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ένα τέτοιο φιάσκο πρέπει να έχει χτυπήσει την υπερηφάνεια πολλών νέων παικτών. Στον τελευταίο γύρο της Μπουντεσλίγκα οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχασαν πάλι από την Ντόρτμουντ με σκορ 2:3. Τραυματισμοί θα εμποδίσουν τρεις παίκτες να παίξουν στην επερχόμενη συνάντηση.

Οι «λύκοι» πρέπει να κερδίσουν βαθμούς

Η Βόλφσμπουργκ είναι κοντά σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, ο σύλλογος είναι ο τρίτος στην Μπουντεσλίγκα, που αντιστοιχεί στη ζώνη του Champions League. Το κύριο καθήκον των «λύκων» είναι να παραμείνουν στο πρώτο κουαρτέτο, ένα έργο που είναι αρκετά εφικτό. Η ομάδα έπαιξε με διαφορετική επιτυχία στις πρόσφατες συναντήσεις, αλλά έχασε μόνο από ισχυρούς αντιπάλους: Ντόρτμουντ, Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχ Φρανκφούρτης. Στο τελευταίο ματς κατάφεραν να νικήσουν την Ούνιον Βερολίνου με σκορ 3:0. Όλα είναι στα χέρια της Βόλφσμπουργκ, εκτός από τη ΡΜ Λειψίας, στον τελευταίο γύρο μένει να παίξει εναντίον Μάιντς.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι αντίπαλοι σημείωσαν αποτελεσματική ισοπαλία με σκορ 2:2. Ένας άλλος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προημιτελικών του Γερμανικού Κυπέλλου, όπου η ΡΜ Λειψίας γιόρτασε τη νίκη με σκορ 2:0.

Πρόβλεψη

Πολύ δύσκολος αγώνας, η ΡΜ Λειψίας είναι λίγο πιο δυνατή από την αγωνιστική άποψη, αλλά μόνο η Βόλφσμπουργκ έχει κίνητρα. Και οι δύο συναντήσεις των ομάδων αυτή τη σεζόν αποδείχθηκαν ανταγωνιστικές, θα υπάρξει ίντριγκα και στην επερχόμενη μάχη. στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν φαίνεται αξιόπιστο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *