The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Αταλάντα: προγνωστικά για στοίχημα

РБЛейпциг-Аталанта-07.04_cr

Europa League – Προημιτελικός – Φάση 1 από 2                

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, 7:45 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Η Πέμπτη θα είναι και πάλι πολύ γεμάτη με ποδοσφαιρικά γεγονότα – μετά το Champions League θα έρθει και το Europa League. Ο προημιτελικός γύρος έχει ήδη φτάσει εκεί και τα ζευγάρια είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Η ΡΜ Λειψίας και η Αταλάντα θα παίξουν επίσης μεταξύ τους. Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να πετύχουν καλό αποτέλεσμα;

Η ΡΜ Λειψίας αναγκάζεται να παίξει, δίνοντας ό,τι καλύτερο σε διάφορες κατευθύνσεις

Οι Μπουλς μπορούν ακόμα να δώσουν ένα καλό τέλος σε μια σεζόν που ξεκίνησε τόσο σκληρά. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα επιστρέφει στον αριθμό των διεκδικητών για την 4η θέση της Bundesliga και, ως εκ τούτου, διεκδικεί το εισιτήριο για το Champions League. Αγώνας υπάρχει και στο κύπελλο, μέχρι στιγμής οι αντίπαλοι ήταν αρκετά απλοί, όπως η Ανόβερο. Παρεμπιπτόντως, στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου έφτασαν από την 3η θέση στον όμιλο του Champions League, μετά το πέρασμα της Ρεάλ Σοσιεδάδ υπήρχε ένα «προνόμιο»: στο κλήρο έπεσε η Σπαρτάκ Μόσχας και, όπως όλοι οι ρωσικοί σύλλογοι, αποκλείστηκε.

Η Αταλάντα θα παλέψει για επιτυχία μόνο στο Γιουρόπα Λιγκ

Υπό τον Gian Piero Gasperini οι Μπεργκαμάσκοι κατάφεραν να μετατραπούν σε έναν σύλλογο που ανέβηκε στις τάξεις των κορυφαίων της Serie A. Όλοι συνήθισαν (γρήγορα, όπως σ’ όλα τα καλά) ότι η ομάδα παίζει στο Champions League. Αλλά αυτή τη φορά όλα πήγαν στραβά τον χειμώνα: η ομάδα που είχε ξεκινήσει καλά, ξαφνικά άρχισε να κουτσαίνει και κύρια, με αποτέλεσμα απλά να δώσει την 4η θέση στη Γιουβέντους εκεί. Εξάλλου, ο μεγαλοπρεπής από το Τορίνο μπόρεσε να ξεφύγει τόσο πολύ μπροστά που φαίνεται ότι δεν θα χάσει το δικό του εκεί. Αλλά η Αταλάντα μπορεί ακόμα να μπει στο κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο κερδίζοντας το δεύτερο πιο σημαντικό. Μέχρι στιγμής, στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Μαλινόφσκι και η παρέα έχουν καλή απόδοση. Πέρασαν εκεί ήδη 2 αντιπάλους. Εξάλλου, αν υπήρχαν ερωτήσεις με τον Ολυμπιακό σε εντός έδρας συνάντηση, κατάφεραν να κερδίσουν τη Λεβερκούζεν και στους δύο αγώνες. Τώρα θα γίνει μονομαχία με άλλους Γερμανούς, οι οποίοι παρεμπιπτόντως είναι πλέον αισθητά χαμηλότερα στον πίνακα του πρωταθλήματος. Είναι σαφές ότι και εδώ η Αταλάντα πρέπει να δείξει το αποτέλεσμα.

Προηγούμενοι αγώνες

Και οι δύο σύλλογοι, με τις επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια, μπορούν να θεωρηθούν νέα ονόματα στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Αυτή θα είναι λοιπόν η πρώτη συνάντηση αντιπάλων.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες παίζουν με αρκετά θεαματικό στυλ. Συνιστούμε να ποντάρετε ότι στην επερχόμενη τη συνάντηση θα σημειωθεί over 2,5 με απόδοση 1,7).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *