The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας εναντίον Άουγκσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Аугсбург-12.02b

Πρωτάθλημα Γερμανίας

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021, 9:30 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Η 21η περιοδεία στην Μπουντεσλίγκα ξεκινά αυτή την Παρασκευή. Θα επεκταθεί μέχρι τη Δευτέρα, ώστε η Μπάγερν Μονάχου να έχει χρόνο να επιστρέψει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Αλλά η αρχή θα είναι παραδοσιακή, από την 1η συνάντηση το απόγευμα της τελευταίας εργάσιμης ημέρας. Αυτή τη φορά οι ΡΜ Λειψίας και Άουγκσμπουργκ θα παίξουν πρώτες. Υπάρχει ίντριγκα σε αυτή την αντιπαράθεση;

Η ΡΜ Λειψίας επέστρεψε σε καλή κατάσταση

Οι «ταύροι» πλησιάζουν σε καλή κατάσταση τα πλέι-οφ του Champions League. Παρεμπιπτόντως, αναιρείται ο κίνδυνος τεχνικής ήττας: λόγω των περιορισμών καραντίνας στη Λίβερπουλ απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γερμανία, αλλά κατάφεραν ν συμφωνήσουν να διεξαχθεί αγώνας εντός έδρας για τους Γερμανούς στη Βουδαπέστη. Θα πραγματοποιηθεί στις 16/02, και γι’ αυτό οι διοργανωτές της Μπουντεσλίγκα μετέφεραν τη συνάντηση στον τρέχοντα γύρο για τους παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην Παρασκευή. Ίσως ο νεαρός προπονητής να διακινδυνεύσει να χρησιμοποιήσει την περιστροφή, επειδή οι παίκτες του είναι σε κίνηση τώρα. Κέρδισαν 3 αγώνες στη σειρά: στο πρωτάθλημα ήταν 1-0 με την Λεβερκούζεν και 3-0 με τη Σάλκε, στο κύπελλο σημείωσαν 4 αναπάντητα γκολ εναντίον της Μπόχουμ.

Η Άουγκσμπουργκ δεν ευχαριστεί με τις στατιστικές, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθεί

Οι «Fuggers» μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου κέρδιζαν ενεργά βαθμούς. Το αποθεματικό που δημιουργήθηκε τότε, σε συνδυασμό με τις ειλικρινείς μέτριες στατιστικές της τριάδας των αουτσάιντερ, επιτρέπει στους παίκτες του Χέικο Χέρλιχ να αισθάνονται σχετικά ήρεμα τώρα. Αν και, γενικά, τα αποτελέσματα των τελευταίων 2 μηνών δεν είναι ενθαρρυντικά. Η ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη το κύπελλο, έχει χάσει 7 από τους 9 τελευταίους αγώνες. Ναι, πρόσφατα αποδείχθηκε να νικήσει την ισχυρή Ούνιον Βερολίνου, αλλά μετά από αυτό η Άουγκσμπουργκ έχασε 2 γκολ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (άνοιξαν το σκορ γρήγορα, αλλά δέχτηκαν 3 σε απάντηση μέχρι τα μέσα του 2ου ημιχρόνου) και τη Βόλφσμπουργκ (ο Βέγκορστ σκόραρε στο 38ο λεπτό, ενώ στο 59ο έκανε ασίστ στον Μπακ). Παρ’ όλα αυτά, οι «fuggers» έχουν 22 βαθμούς στο ενεργητικό, ενώ η Αρμίνια και η Χέρτα, οι οποίες βρίσκονται στη ζώνη κινδύνου, έχουν από 17. Μάιντς και Σάλκε για δύο σημείωσαν λιγότερα από τους παίκτες του Χέρλιχ.

Προηγούμενοι αγώνες

Νωρίτερα η Άουγκσμπουργκ κέρδιζε αρκετά συχνά βαθμούς από την ΡΜ Λειψίας. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Νάγκελσμαν, οι «ταύροι» δείχνουν το εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα για 4 συνεχόμενα παιχνίδια. Κέρδισαν τόσο το πρωτάθλημα (2-0) όσο και το κύπελλο (3-0) αυτή τη σεζόν.

Πρόβλεψη

Η ΡΜ Λειψίας έχει κάθε ευκαιρία να επεκτείνει το επιτυχημένο της σερί. Σας συνιστούμε να ποντάρετε σε «ταύρους» με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *