The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΡΜ Λειψίας (Γερμανία) εναντίον Λίβερπουλ (Αγγλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

РБЛейпциг-Ливерпуль-16.02b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Λειψία. Στάδιο “Red Bull Arena”

Το φιλόδοξο ΡΜ Λειψίας θα δοκιμάσει τη δύναμη της Λίβερπουλ σε έναν από τους 16 αγώνες του Champions League.

ΡΜ Λειψίας

Αυτήν τη στιγμή η ΡΜ Λειψίας αισθάνεται άνετα στη δεύτερη θέση της Bundesliga, έχοντας διασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Στο ηπειρωτικό τουρνουά οι παίκτες του Nagelsmann τερμάτισαν δεύτεροι στο κουαρτέτο με τους ΠΣΖ, Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ και Μπασακσεχίρ. Στις πρόσφατες συναντήσεις τους οι «ταύροι» νίκησαν τους Άουγκσμπουργκ (2:1), Σάλκε (3:0) και Μπόχουμ (4:0).

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε μαύρο σερί, τώρα είναι μόνο η τέταρτη στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ έχασε τον Φεβρουάριο από την Λέστερ (1:3), τη Μάντσεστερ Σίτι (1:4) και την Μπράιτον (0:1). Από την άλλη πλευρά οι παίκτες μπήκαν στο όχι το πιο δύσκολο γκρουπ του Champions League με τους Αταλάντα, Άγιαξ και Μίτγιουλαντ, από το οποίο βγήκαν από την πρώτη θέση.

Πρόβλεψη

Το πλεονέκτημα στην κατηγορία και την εμπειρία είναι ξεκάθαρα από την πλευρά της Λίβερπουλ. Όμως, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης και των δύο ομάδων, δεν νομίζω ότι οι Βρετανοί θα επιστρέψουν σπίτι με νίκη, μακάρι να μη χάσουν από την ΡΜ Λειψίας, η οποία κέρδισε δυναμική. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η ΡΜ Λειψίας δε θα χάσει με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *