The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ренн-ПСЖ-09.05

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Στο πλαίσιο του 36ου γύρου της Λιγκ 1 η Ρεν θα παίξει εναντίον της ΠΣΖ, πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η Ρεν προσπαθεί ακόμα να μπει στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Για την Ρεν αυτή η σεζόν ήταν αξιοσημείωτη επειδή η ομάδα έκανε το ντεμπούτο της στο ομαδικό στάδιο του Champions League. Ο σύλλογος τερμάτισε τελευταίος στον όμιλό του, κερδίζοντας μόνο ένα βαθμό και χάνοντας τον αγώνα για την τρίτη θέση από την Κρασνοντάρ. Στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόμαυροι» παραμένουν στην έβδομη θέση, θέλει δύο βαθμούς μέχρι την πέμπτη θέση για Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η Ρεν έχασε στον τελευταίο γύρο από την Μπορντό με σκορ 0:1, διακόπτοντας αήττητο σερί των έξι αγώνων (5 νίκες και μία ισοπαλία). Ο λόγος για την τελευταία ήττα ήταν η αποβολή ήδη στο 8ο λεπτό στη σύνθεση των «ερυθρόμαυρων». Τέσσερις παίκτες θα χάσουν αυτόν τον αγώνα, δύο τραυματισμένοι και δύο έχουν αποβληθεί.

Οι Παριζιάνοι μπορούν να μείνουν χωρίς το τίτλο στο πρωτάθλημα

Η ΠΣΖ αποκλείστηκε από το Champions League αυτήν την εβδομάδα, χάνοντας από την Μάντσεστερ Σίτι στους ημιτελικούς. Η ομάδα απέτυχε και πάλι να εκπληρώσει τις επιθυμίες των θαυμαστών και των ιδιοκτητών της. Ο σύλλογος είναι κοντά στο να μην κερδίσει τη Λιγκ 1, όπου φαινόταν να μην υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός. Η διαφορά από την πρώτη Λιλ είναι 4 πόντοι, οι αντίπαλοι έχουν ήδη παίξει τον αγώνα τους στον 36ο γύρο. Η ΠΣΖ μπορεί να μειώσει το κενό έως ένα βαθμό, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να αναμένει το λάθος του ανταγωνιστή. Η Λιλ στους δύο τελευταίους αγώνες θα παίξει εναντίον της Σαιντ-Ετιέν και της Ανζέ, άνετα περνάει αυτούς. Ο Pochettino δεν θα μπορεί να βασιστεί σε τέσσερις παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Mbappé, ο οποίος  έχει πολλές κίτρινες κάρτες.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο οι Παριζιάνικοι είχαν πολλές απώλειες προσωπικού, Neymar και Mbappe δεν έπαιξαν, αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε τη ΠΣΖ να κερδίσει με σκορ 3:0. Ο ήρωας εκείνης της συνάντησης ήταν ο Άγγελος Ντι Μαρία, στο λογαριασμό του οποίου είναι το διπλό και ασίστ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο αντίπαλοι πρέπει να κερδίσουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι, φυσικά, θεωρούνται φαβορί. Οι ποδοσφαιριστές της ΠΣΖ είναι αναστατωμένοι μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για ψυχολογική κρίση, πρέπει να κυνηγήσουν τη Λιλ. Το στοίχημα στη σαφή νίκη των Παριζιάνων φαίνεται υπέροχο εδώ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *