The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ренн-Ницца-26.02b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Η Παρασκευή παραμένει η παραδοσιακή ημέρα έναρξης πρωταθλημάτων  της Δυτικής Ευρώπης. Έτσι θα είναι κι αυτή τη φορά στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Το ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει με αναμέτρηση μεταξύ Ρεν και Νις. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε παρακμή μετά από μια καλή περσινή σεζόν. Ποια μπορεί να κερδίσει και να κάνει ένα βήμα για να σώσει τη φήμη της;

Η Ρεν κάνει τα πράγματα χειρότερα

Οι «ερυθρόμαυροι» την περασμένη σεζόν κατάφεραν να κερδίσουν την υψηλότερη 3η θέση στην ιστορία τους. Τους επέτρεψε να κάνουν ντεμπούτο στο Champions League. Εκεί, ωστόσο, οι Γάλλοι έκαναν λίγα: σημείωσαν μόνο 1 βαθμό σε 6 γύρους και 4η θέση. Ακόμα και ο ίδιος νεοφερμένος του τουρνουά, η Κρασνοντάρ, αποδείχθηκε υψηλότερος. Αλλά φάνηκε ότι μετά την αποχώρηση από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι παίκτες του Ζυλιέν Στεφάν θα μπορέσουν να ανακτήσουν τις θέσεις που είχαν κλονιστεί κατά τη διάρκεια της πτώσης στο εθνικό πρωτάθλημα 1. Ο σύλλογος κέρδισε τέσσερις συνεχόμενες φορές και δεν έχανε σε 7 γύρους. Η δυναμική, ωστόσο, ήταν βραχύβια. Στις 24 Ιανουαρίου η Ρεν έχασε από τη Λιλ. Συνολικά σε 6 τελευταίους αγώνες πήρε μόνο 2 βαθμούς. Έχοντας αποκλειστεί από το κύπελλο μετά την ήττα από την Ανζέ, οι «ερυθρόμαυροι» έχασαν τον τελευταίο καιρό τόσο από την Σαιντ- Ετιέν όσο και από την Μονπελιέ.

Η Νις υποβαθμίζει όλη αυτή τη σεζόν

Τα «αετάκια» υπό την ηγεσία του Πατρίκ Βιεϊρά είχαν καλή απόδοση την περασμένη σεζόν. Το αποτέλεσμα ήταν η 5η θέση και επιστροφή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Στο Europa League, ωστόσο, οι Γάλλοι απέτυχαν, χάνοντας 5 από τους 6 αγώνες του ομίλου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπήρχαν αρκετές αναταραχές και στο πρωτάθλημα, οι οπαδοί άρχισαν να διαμαρτύρονται, απαιτώντας την παραίτηση του προπονητή. Ο Βιεϊρά όντως έφυγε, αλλά τα πράγματα δε φτιάχτηκαν μετά από αυτό. Ναι, ο σύλλογος συνεχίζει να αγωνίζεται για το κύπελλο της χώρας. Ωστόσο, στο πλαίσιο της Λιγκ 1, έχει 5 ήττες στις 6 τελευταίες συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων 3 στη σειρά. Και είναι εντάξει να χάσεις εκτός έδρας προς την ΠΣΖ ή ακόμα και τη Μαρσέιγ. Αλλά στις 21 Φεβρουαρίου, στην έδρα τους την «Allianz Riviera», η ομάδα έχασε από την Μετς, η οποία σκόραρε δύο φορές μέχρι το 38ο λεπτό, κατάφεραν να απαντήσουν μόνο με γκολ γοήτρου (ο Guiri από το πέναλτι). Τώρα οι παίκτες του Adrian Ursea είναι μόλις 16ος.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Νις έχει να χάσει από τη Ρεν 11 αγώνες, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας σεζόν, τόσο επιτυχημένης για τους «ερυθρόμαυρους». Αλλά το Δεκέμβριο το γκολ του Nyanga επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να σημειώσουν νίκη 1:0 στο γήπεδο της Νις.

Πρόβλεψη

Αυτά είναι κλαμπ ανταγωνίζονται τώρα μόνο σε ποίος έχει τη χειρότερη εμφάνιση. Ωστόσο, και οι δύο θα προσπαθήσουν να διορθώσουν την κατάσταση τώρα, οπότε επιλέξτε «το σύνολο είναι πάνω από 2,0» με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *