The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεν εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-StadeRennais-OlympiqueLyonnais-29.03

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ρεν έχει πολύ καλή σεζόν, τώρα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, μόνο επτά βαθμοί χωρίζουν τη Ρεν από τη θέση στην πρώτη τετράδα. Και, φυσικά, υπάρχουν ακόμα ορισμένες θεωρητικές πιθανότητες. Είναι σαφές ότι στην έδρα της στον αγώνα με έναν από τους ηγέτες του γαλλικού ποδοσφαίρου η Ρεν δεν θα βιαστεί να ριχτεί μπροστά. Αυτό αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία – μόνο σε πέντε από τα δεκατέσσερα εντός έδρας παιχνίδια της Ρεν, μαζί με τον αντίπαλο, έσπαγε το σύνολο 2.5. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Ρεν ήταν σε θέση να ξεπεράσει τη Λυών εκτός έδρας με σκορ 2:0, έτσι υπάρχουν πιθανότητες, αλλά μόνο στο παιχνίδι του «πάτους».

Λυών

Η Λυών βρίσκεται τώρα στην τρίτη θέση στην βαθμολογία του πρωταθλήματος Γαλλίας, πιο πάνω είναι μόνο η ΠΣΖ και η Λιλ, η οποία, όπως νομίζω, μπορεί να πέσει λίγο μετά από το διάλλειμα. Τώρα η Ολιμπίκ απέχει από τα «σκυλιά» μόνο τέσσερις βαθμούς πίσω, οπότε οι σημερινοί φιλοξενούμενοι εξακολουθούν να έχουν κάθε πιθανότητα δεύτερης θέσης. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορέσουν να σκοράρουν πολλά σ’ αυτόν τον αγώνα, επειδή ορισμένοι βασικοί παίκτες της ομάδας είναι τώρα στις εθνικές τους, επιπλέον, ο υπό όρους Depay παίζει όχι φιλικό με την υποτιθέμενη Βενεζουέλα, αλλά παίζει τους προκριματικούς αγώνες για το EURO με τη Γερμανία, χρειάζεται πολλή ενέργεια, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε ιδιαίτερη φρεσκάδα από τους φιλοξενούμενους.

Πρόβλεψη

Νομίζω ότι σε αυτόν τον αγώνα αξίζει να εξεταστεί η επιλογή του “under”. Η Λυών θα παίξει για το αποτέλεσμα. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα δούμε πολλά γκολ. Αν και από την άλλη μπορεί να μην υπάρχει παραγωγικός αγώνας, παρά τα αποτελέσματα των ομάδων: η Λυών εκτός έδρας δεν είναι και τόσο ωραία στην επίθεση, επιπλέον η Ρεν, κατανοώντας το κίνδυνο της γραμμής επίθεσης της Λυών απίθανο να παίξει ανοιχτό ποδόσφαιρο. Μπορεί η έκβαση του αγώνα να αποφασιστεί από ένα και μόνο σουτ.  Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 + νίκη της Λυών με χάντικαπ 0.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *