The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ εναντίον Λασκ Λιντζ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Зальцбург-ЛАСК-14.06b

Πρωτάθλημα Αυστρίας

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σάλτσμπουργκ. Γήπεδο Red Bull Arena

Σάλτσμπουργκ και Λασκ Λιντζ θα αποτελέσουν ένα από τα ζευγάρια του εικοστού έκτου γύρου της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί την επερχόμενη Κυριακή.

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ

Η απόδοση της Σάλτσμπουργκ φέτος είναι εντυπωσιακή: πρώτη θέση, 33 βαθμοί και απίστευτα στατιστικά γκολ 87:27. Μετά την καραντίνα οι Μπουλς έφτασαν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, χάρη στην οποία κέρδισαν με αυτοπεποίθηση νίκες έναντι των Ράπιντ (2:0), Χάρτμπεργκ (6:0) και Sturm (5:1).

Λασκ Λιντζ

Την ίδια στιγμή η Λασκ Λιντζ σκόνταψε στις αναμετρήσεις με την Χάρτμπεργκ (1:2), την Βόλφσμπεργκερ (3:3) και την Ράπιντ (0:1). Έτσι, οι «μαύρο-λευκοί» έχουν 22 βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 54:26. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη τέταρτη θέση, αν και ο σύλλογος από τον Λιντς έφυγε ως ηγέτης του πρωταθλήματος για αναγκαστικό διάλλειμα.

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι η Σάλτσμπουργκ, η οποία τρέχει ολοταχώς προς το επόμενο τίτλο στο πρωτάθλημα. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι είναι απίθανο να περιοριστούν σε θρίαμβο με ελάχιστο σκορ – περιμένω από αυτούς άλλη μία αφθονία των γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,39.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *