The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ εναντίον Αούστρια Βιέννης: προγνωστικά για στοίχημα

Зальцбург-Аустрия-22.07

Μπουντεσλίγκα Αυστρίας

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, 9:30 μ.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Την Παρασκευή ξεκινά το αυστριακό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση μεταξύ της Σάλτσμπουργκ με την Αούστρια Βιέννης. Το προγνωστικό για τον αγώνα των αναφερθέντων συλλόγων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι Red Bulls είναι αποφασισμένοι να πάρουν έναν ακόμη τίτλο

Η Σάλτσμπουργκ θεωρείται πλέον ο κύριος αυστριακός κολοσσός, που δεν έχει ανταγωνιστές στην εγχώρια αρένα. Οι Red Bulls έχουν κερδίσει τα τελευταία εννέα πρωταθλήματα και δεν θα σταματήσουν εκεί. Ο σύλλογος αισθάνεται ήδη σιγουριά στο Champions League, την περασμένη σεζόν κατάφερε να βγει ακόμη και από τον όμιλο. Ο σύλλογος έπαιξε τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν στο Κύπελλο Αυστρίας, όπου κέρδισε εκτός έδρας τη Φούγκεν – 3:0. Σε φιλικούς αγώνες η Σάλτσμπουργκ έπαιξε κόντρα σε ισχυρές ομάδες, όπου φαινόταν σοβαρός.

Η Αούστρια Βιέννης δυσκολεύεται να ανακτήσει την κυριαρχία

Οι «βιολέτες» μπορούν τώρα να παλέψουν στην Αυστρία μόνο για τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, την περασμένη σεζόν ήταν τρίτοι. Ενώ η Αούστρια Βιέννης είναι ο σύλλογος με περισσότερους τίτλους στη χώρα, έχοντας κερδίσει το εγχώριο πρωτάθλημα 24 φορές. Δεδομένης της δύναμης της Σάλτσμπουργκ, η επιστροφή στην παλιά της αίγλη θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο σύλλογος έπαιξε και τον αγώνα του στο Κύπελλο Αυστρίας, όπου νίκησε εύκολα την εκτός έδρας Γουέλς με σκορ 7:0.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν συναντηθεί την περασμένη σεζόν, σε όλες τις περιπτώσεις κέρδισε η Σάλτσμπουργκ, μόνο μια φορά όλα έληξαν με συντριπτική ήττα του αντιπάλου 5-0, σε άλλες περιπτώσεις η διαφορά στο σκορ ήταν ελάχιστη (1:0, 1:0 και 2:1).

Πρόβλεψη

Οι συναντήσεις αυτών των συλλόγων στην Αυστρία θεωρούνται σοβαρές, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μαχητικό πνεύμα και σοβαρό αγώνα. Είναι δύσκολο να καθοριστεί η φόρμα της ομάδας πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά οι φορείς στοιχημάτων πιστεύουν στη Σάλτσμπουργκ, δίνοντας μεγάλο πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Δεν θα είμαστε τόσο κατηγορηματικοί εδώ και θα ρισκάρουμε να ποντάρουμε σ’ ένα ενδιαφέρον στοίχημα για την ανταλλαγή τερμάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *