The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεμς εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Реймс-Марсель-23.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade Auguste-Delaune II

Στο Λιγκ 1 ο γύρος ξεκινά όπως συνήθως την Παρασκευή, αυτή τη φορά θα ανοίξει το πρόγραμμά του με τη συνάντηση μεταξύ Ρεμς και Μαρσέιγ, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους έχει ήδη προετοιμαστεί από τους ειδικούς του πόρου μας.

Ειρηνική Ρεμς

Ο τίτλος του πιο ειρηνικού συλλόγου στη Γαλλία μπορεί να δοθεί με σιγουριά στη Ρεμς αυτή τη σεζόν, καθώς έχει σημειώσει 14 ισοπαλίες, κανένας στη Λιγκ 1 δεν είχε περισσότερες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα δεν χάνει τόσο πολύ, ήδη τρέχει αήττητο σερί των εννέα αγώνων, αλλά υπήρχαν μόνο δύο νίκες. Ο σύλλογος αισθάνεται αρκετά σίγουρος στην 11η θέση στην κατάταξη. Μέχρι στιγμής ο ρόλος μεσαίας ομάδας είναι αρκετά κατάλληλος για την ομάδα, η Ρεμς σαφώς δεν κάνει για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μόνο ο Μπερίσα θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού.

Η Μαρσέιγ κυνηγάει ευρωπαϊκά κύπελλα

Η Μαρσέιγ είναι έκτη στη Γαλλία και θα αγωνιστεί για την πέμπτη θέση στη Λιγκ 1. Μέχρι στιγμής η διαφορά από την επιθυμητή θέση είναι μόνο ένα βαθμό. Στους τρεις τελευταίους αγώνες ο σύλλογος σημείωσε 7 βαθμούς. Ο τελευταίος αγώνας εναντίον Λοριάν αποδείχθηκε πολύ δύσκολος, εδώ ο σύλλογος κατάφερε να κερδίσει μόνο στην παράταση με σκορ 3:2. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε τρεις παίκτες να παίξουν στην επερχόμενη μάχη. Συνολικά, η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να φτάσει στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Ο ανταγωνισμός για την ομάδα είναι σοβαρός, πρέπει να ξεπεράσει τους Λανς και τη Ρεν. Κάτω από τον Jorge Sampaoli, η ομάδα φαίνεται πιο διασκεδαστική, αν και ανέλαβε πρόσφατα ως προπονητής.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο αγώνα αναμέτρησης η Μαρσέιγ είχε ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει νίκη, η συνάντηση έληξε με σκορ 1:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δείχνουν καλό ποδόσφαιρο και σπάνια χάνουν. Η Μαρσέιγ έχει υψηλότερο επίπεδο κινήτρων και, γενικά, οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται ισχυρότεροι. Πιθανότατα, θα έχουμε να δούμε μια δύσκολη μονομαχία με χαμηλές επιδόσεις. Είμαστε πιο διατεθειμένοι για τη νίκη της Μαρσέιγ με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *