The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεγκάτας Μπραζίλ εναντίον Κορίτιμπα: πρόβλεψη για τον αγώνα

001-CRB-Coritiba-21.05

Β’ κατηγορία Βραζιλίας

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Rei Pelé Stadium

Στον τελευταίο γύρο η Ρεγκάτας Μπραζίλ πήρε αντίπαλο πιο κάτω από το επίπεδό της και κέρδισε την πρώτη νίκη από την αρχή της σεζόν.

Ρεγκάτας Μπραζίλ

Η Μπραζίλ ντε Πελότας έχασε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ η ίδια απέτυχε να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου. Τρεις βαθμοί έβγαλαν αμέσως τη Ρεγκάτας Μπραζίλ από τη ζώνη υποβιβασμού και μείωσαν σημαντικά τη διαφορά από τον αρχηγό του πρωταθλήματος.

Κορίτιμπα

Η Κορίτιμπα δεν υπέστη ούτε μία ήττα, αλλά δύο από τους τελευταίους τρεις γύρους έληξαν με ισοπαλία και δεν έφεραν σημαντικά μερίσματα. Από την Μπραγκαντίνο, η οποία κλείνει την πρώτη τετράδα, η Κορίτιμπα είναι δύο βαθμούς πίσω. Κρίνοντας από την προηγούμενη σεζόν, οι ανεπιτυχείς αγώνες εκτός έδρας εμπόδισαν την ομάδα να πάρει την πρόκριση.

Πρόβλεψη

Οι στατιστικές των προσωπικών αναμετρήσεων δείχνουν ότι και οι δυο αντίπαλοι αισθάνονται πιο σίγουροι στην έδρα τους. Η Ρεγκάτας Μπραζίλ είναι σε θέση να συγκρατήσει την Κορίτιμπα και να μην χάσει στην έδρα της.

Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεγκάτας Μπραζίλ με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *