The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ισπανία) εναντίον Νάπολι (Ιταλία): πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-Наполи-29.10b

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ– Όμιλος Ι – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σαν Σεμπαστιάν. Στάδιο Reale Seguros

Το αποκορύφωμα του δεύτερου γύρου του Europa League θα είναι η ισπανο-ιταλική αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και Νάπολι.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Σε επτά παιχνίδια της La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ σημείωσε 14 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 14: 3, αυτό ήταν αρκετό για να ανέβει στην πρώτη θέση. Επιπλέον, οι Churi-urdin κέρδισαν τρεις συντριπτικές νίκες στη σειρά, πάνω από τους Ουέσκα (4:1), Μπετίς (3:0) και Χετάφε (3:0). Αλλά στο Europa League, αν και νίκησαν τη Ριέκα (1:0), αλλά όχι χωρίς προβλήματα.

Νάπολι

Η Νάπολι είναι επίσης σε καλή κατάσταση, στο ιταλικό πρωτάθλημα κέρδισε τέσσερις νίκες με συνολικό σκορ 14:2. Και η μόνη αναταραχή ήταν η τεχνική ήττα από τη Γιουβέντους, όταν οι Παρθενοπέι δεν μπόρεσαν να έρθουν για εκείνο το παιχνίδι λόγω του κοροναϊού. Όσον αφορά τα ευρωπαϊκά κύπελλα, οι παίκτες του Gattuso έχασαν εντυπωσιακά 0:1 από την AZ.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές στην επίθεση, σημειώνοντας κατά μέσο όρο δύο ή περισσότερα γκολ ανά αγώνα. Πιστεύω ότι η Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Νάπολι θα συνεχίσουν αυτήν την τάση και θα μας ευχαριστήσουν με το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο με την ανταλλαγή ακριβών σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *