The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealSociedad-Sevilla-20.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Estadio Municipal de Anoeta”, Donostia-San Sebastián

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεχιστεί ο 17ος γύρος του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ισπανίας, ο οποίος θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα. Την ημέρα αυτή η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Σεβίλλη. Και οι δύο ομάδες στην τρέχουσα σεζόν αντιπροσωπεύουν την Ισπανία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, μόνο η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Σεβίλλη παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, στο Champions League. Τόσο οι Βάσκοι όσο και οι Νότιοι κατάφεραν να φτάσουν στα πλέι-οφ των πρωταθλημάτων αυτών.

Ο αγώνας για τη θέση στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν διαθέτει επαρκές πάγκο για δύο τουρνουά, οπότε δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο γεγονός ότι οι Βάσκοι κατέπεσαν από την άποψη των αποτελεσμάτων πιο κοντά στον χειμώνα. Πριν από το 17ο γύρο η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στην δέκατη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, με 20 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από την έκτη Βιγιαρεάλ είναι τέσσερις βαθμοί, δηλαδή, όχι και τόσο πολύ.

Ο αγώνας για τη θέση στη ζώνη του Champions League

Η Σεβίλλη αγωνίζεται για την πρόκριση στην κορυφή-4, την περασμένη σεζόν, όταν ο προπονητής της ομάδας ήταν ο Χόρχε Σαμπαόλι, οι Νότιοι το κατάφεραν αυτό, αλλά στην τρέχουσα περιοδεία εμφανίστηκε νέος ανταγωνιστής – η Βαλένθια, η οποία με την άφιξη του Marcelino πήρε θάρρος. Αυτή τη στιγμή η Σεβίλλη βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, έχει 29 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι “βασιλιάδες” έχουν ένα παιχνίδι ακόμα με τη Λεγανές.

Πρόβλεψη

Η Σεβίλλη εκτός έδρας δεν παίζει με τον καλύτερο τρόπο, είναι επικίνδυνο να στοιχηματίσετε στους “ερυθρόλευκους” στο επερχόμενο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει συνέρθει μετά το παιχνίδι σε δύο μέτωπα, οι «βασιλικοί» το περασμένο Σαββατοκύριακο σε καλό επίπεδο έπαιξαν τον αγώνα εναντίον Ατλέτικο, είχαν χάντικαπ στο ντέρμπι, αν και έπαιξαν εκτός έδρας. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ την ερχόμενη Τετάρτη θα προσπαθήσει να κερδίσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *