The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και προγνώστηκα του αγώνα

РеалСосьедад-РеалМадрид-21.06b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Reale Arena

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας – La Liga βγάζει ένα μετά τον άλλον γύρος. Δυσκολεύεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από λίγες μέρες οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν φιλοξένησαν τη Βαλένθια. Τώρα έχουν να συναντηθούν στο Anoet εναντίον της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Είναι εξαιρετικά ανεπιθύμητο και για τους δύο συλλόγους να χάσουν πόντους. Ποιος δεν θα επιτρέψει λάθος; Οι ειδικοί μας δημοσίευσαν τη δική τους πρόβλεψη για τον αγώνα στις 21 Ιουνίου 2020.

Άσχημο παιχνίδι της Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η ομάδα είχε μια πολύ καλή σεζόν, στην ουσία την καλύτερη για δεκαετίες. Στην ιδανική περίπτωση ο Imanol Alguasil θα μπορούσε να φέρει τον Σαν Σεμπαστιάν και τον τίτλο (Ισπανικό Κύπελλο) και την πρόκριση στο Champions League. Αλλά τώρα όλα μπορούν να χαθούν, φαίνεται ότι η ομάδα δεν έχει ξυπνήσει κάπως, δεν έχει προετοιμαστεί για σοβαρό αγώνα. Στην αρχή η Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας περιορίστηκε μόνο στο να ισοφαρίσει στο 2ο ημίχρονο, φιλοξενώντας εντός έδρας την ισχυρή, αλλά καινούρια, Οσασούνα. Στη συνέχεια ακολούθησε ήττα στο Βιτόρια, όταν η Αλαβές νίκησε τον υποψήφιο για το Champions League. Σε εκείνον τον αγώνα στις 18 Ιουνίου οι φιλόδοξοι φιλοξενούμενοι σούταραν μόνο 4 φορές και καμία δεν ήταν ακριβής! Επίσης ο Saldua κατάφερε να πάρει 2 «κίτρινες» κάρες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να κυνηγάει την Μπαρτσελόνα

Οι «μαρέγκες» έχοντας χάσει από την Μπέτις πριν από την καραντίνα, καταδίκασαν τον εαυτό τους σε ρόλο του καταδιώκτη. Τώρα μένει να περιμένουν νέο παραπάτημα του ανταγωνιστή (η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έτρεμε με τη Σεβίλλη!) και να μην παραπατήσουν οι ίδιοι. Στις πρώτες συναντήσεις του Ιουνίου ήταν δυνατό. Από τη μία πλευρά το «Royal Club» έδειξε καλά τον εαυτό του στην επίθεση, σκοράροντας από 3 γκολ τόσο στην Έιμπαρ όσο και στη Βαλένθια. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει εδώ ο Asensio, ο οποίος μόνο αυτήν την εβδομάδα έπαιξε για πρώτη φορά μετά από μια μακρά ανάρρωση και αμέσως σκόραρε. Από την άλλη πλευρά, ακόμη και οι μετριοπαθείς «κανονιέρηδες» δεν ήταν κακοί στο 2ο ημίχρονο εναντίον του grand στη Μαδρίτη, και θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα από 1 γκολ. Εξακολουθούν να λογομαχούν για ποιο λόγο οι διαιτητές ακύρωσαν το γκολ του Ροντρίγκο (θα είχε ανοίξει το σκορ την Πέμπτη στο πρώτο ημίχρονο), παρά τη χρήση VAR και προσωπικής προβολής από τον επικεφαλής διαιτητή αρκετών γωνιών.

Προηγούμενοι αγώνες

Πρόσφατα «γαλάκτικος» είχαν 7 νίκες στη σειρά με τους Βάσκους. Αλλά στους τελευταίους αγώνες η Ρεάλ Σοσιεδάδ προκάλεσε στο φαβορί πολλές αναταραχές: 2 νίκες από τις 3 το 2019 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Και από αυτό το κλαμπ οι παίκτες του Ζιντάν θα χάσουν στο κύπελλο τον Φεβρουάριο (3:4 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου).

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς, ίσως συνάντηση με το grand της πρωτεύουσας θα βοηθήσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και πάλι ισχυρή στην επίθεση, αλλά δεν είναι τέλεια «από πίσω». Ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *