The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-РеалМадрид-20.09b

Ισπανική La Liga 20.09.2020. 22:00 (ώρα Ελλάδος)

Ισπανία. Σαν Σεμπαστιάν. Στάδιο Reale Seguros

Ίσως ο πιο ενδιαφέρων αγώνας της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Σεμπαστιάν στο δεύτερο γύρο της La Liga, όπου η τοπική Ρεάλ Σοσιεδάδ θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει εξελιχθεί σε μια φιλόδοξη ομάδα με επιθετικό στυλ παιχνιδιού. Αυτή η προσέγγιση στις επιχειρήσεις επέτρεψε στους Βάσκους να πάρουν την έκτη θέση στην σεζόν 2019/20 και να μπουν απευθείας στο Europa League. Πριν από μια εβδομάδα οι Churi-urdin έκανε το ντεμπούτο τους στο νέο πρωτάθλημα, παίζοντας ισοπαλία 1:1 με τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Δέκα νίκες και μία ισοπαλία είναι η απίστευτη απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την καραντίνα, η οποία οδήγησε τους παίκτες του Ζιντάν στον πολυαναμενόμενο θρίαμβο στην εθνική σκηνή. Μέτα όμως οι Blancos δεν μπόρεσαν να ανταγωνιστούν με την Μάντσεστερ Σίτι στους 16 του Champions League (1:2, 1:2), και επίσης προθερμάνθηκαν πολύ ωραία στο φιλικό παιχνίδι με την Χετάφε (6:0).

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επιβάλλει τακτικά έντονο ανταγωνισμό στους γίγαντες, ειδικά στην έδρα τους. Πιστεύω όμως ότι αυτή τη φορά το φαβορί θα έχει το αποτέλεσμα, καθώς η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα είναι σχεδόν η καλύτερη στον κόσμο, και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν πάντα πιθανότητες επίθεσης. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,78.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *