The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealSociedad-Barcelona-14.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Ανοέτα, Σαν Σεμπαστιάν

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή στο πλαίσιο του 19ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ στην έδρα της θα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα, ο αγώνας αυτός μπορεί να ονομαστεί κεντρικός της περιοδείας, παρά το γεγονός ότι οι Βάσκοι μέχρι στιγμής βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας της ισπανικής ελίτ. Η Μπαρτσελόνα με τον Valverde συνεχίζει να προοδεύει, τα περασμένα μεσοβδόμαδα οι Καταλανοί στον αγώνα εναντίον της Θέλτα έδειξαν υψηλό επίπεδο του ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να μπορούμε να μιλήσουμε ότι οι «μπλαουγκράνα» είναι σε εξαιρετική κατάσταση, η οποία θα επηρεάζει σίγουρα το αποτέλεσμα της επικείμενης συνάντησης.

Λίγες νίκες

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να κερδίσει μόνο μία φορά: στην έδρα νικήθηκε η Σεβίλλη με σκορ 3:1. Επίσης καταγράφηκε η ισοπαλία 0-0 στο ντέρμπι με την Αθλέτικ και τρεις ήττες από την Ατλέτικο, τη Μάλαγα και Λεγανές. Στο βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα η Ρεάλ Σοσιεδάδ βρίσκεται στη 12η θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό.

Θα κερδίζουν

Η Μπαρτσελόνα την Πέμπτη νίκησε συντριπτικά την Θέλτα στο “Camp Nou” με σκορ 5:0 στο Κύπελλο της Ισπανίας. Ήδη από το 31ο λεπτό της συνάντησης οι Καταλανοί είχαν προβάδισμα στο σκορ 4:0, ακόμα και τότε ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με σαφές πλεονέκτημα ενός από τους αντιπάλους. Στο τουρνουά Μπάρτσα βρίσκεται στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς στο ενεργητικό, 9 βαθμούς χάντικαπ από την Ατλέτικο. Η Μπαρτσα εκτός έδρας κέρδισε 7 νίκες σε 9 αγώνες, η διαφορά τερμάτων είναι 19:3.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει ασταθής σεζόν, αν πριν οι Βάσκοι τουλάχιστον στην έδρα τους κέρδιζαν πάντα, τώρα οι “βασιλικοί” ακόμα και στο Στάδιο Ανοέτα δεν καταφέρνουν πάντα να κερδίσουν βαθμούς. Η Μπαρτσα είναι ισχυρή, τόσο στην έδρα της όσο και εκτός, οι Καταλανοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *