The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

CORDOBA, SPAIN - JANUARY 13: (L-R) Oscar Mingueza, Frenkie de Jong of Barcelona, Alexander Isak, Nacho Monreal of Real Sociedad, Clement Lenglet of Barcelona and Robin Le Normand of Real Sociedad compete for a corner kick during the Supercopa de Espana Semi Final match between Real Sociedad and FC Barcelona at Estadio Nuevo Arcangel on January 13, 2021 in Cordoba, Spain. Sporting stadiums around Spain remain under strict restrictions due to the Coronavirus Pandemic as Government social distancing laws prohibit fans inside venues resulting in games being played behind closed doors. (Photo by Fran Santiago/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, 11:00 μ.μ.

Estadio Anoeta

Τρεις συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Μπαρτσελόνα θα κλείσει το πρόγραμμα της αγωνιστικής ημέρας, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι πάντα επικίνδυνη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τερμάτισε έκτη στη La Liga την περασμένη σεζόν, κάτι που δεν είναι απίστευτο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα αναμένεται να ανταγωνιστεί για την πρώτη τετράδα. Ο σύλλογος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με μια εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Κάντιθ, το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Ιάπωνας νεοφερμένος Takefusa Kubo. Αν και δεν έχει νόημα να μιλάμε για κάποιους υψηλούς στόχους, το βασικό πράγμα για την ομάδα να αποκτήσει φόρμα και να αποφύγει σημαντικές πτώσεις. Πέντε ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν να χάσουν την επικείμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Η Μπάρτσα δεν πρέπει να βυθιστεί σε κρίση

Οι Καταλανοί ξόδεψαν πολλά αυτή την εκτός σεζόν, αν και η οικονομική κατάσταση είναι ήδη δύσκολη, ο σύλλογος πουλάει τηλεοπτικά δικαιώματα, ζητώντας από τους παίκτες μείωση μισθών, κάτι που δεν δημιουργεί καλή φήμη. Στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν, οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να νικήσουν εντός έδρας τη Ράγιο Βαγιεκάνο, αν και είχαν μεγάλο πλεονέκτημα. Είτε αρέσει είτε όχι, η επισφαλής οικονομική κατάσταση του συλλόγου πιέζει τους παίκτες. Τώρα δεν πρέπει να χάσει πολλούς βαθμούς στην αρχή, αλλιώς δεν θα δει μάχη για το τίτλο στο πρωτάθλημα. Ο Τσάβι δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες σε αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι περισσότερες από τις συναντήσεις αυτών των συλλόγων διεξάγονται σε σκληρό αγώνα, την περασμένη σεζόν η Μπάρτσα κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο δύο φορές – 4:2 εντός και 1:0 εκτός.

Πρόβλεψη

Από συνήθεια οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους Καταλανούς, αν και η Μπάρτσα αισθάνεται την πίεση, οπότε δεν είναι πάντα σε θέση να δείξει το καλύτερο ποδόσφαιρό της. Αυτή θα είναι άλλη μια δύσκολη μάχη για τρία αποτελέσματα, όπου η ατομική δεξιοτεχνία και η εφαρμογή στιγμών μπορεί να είναι καθοριστική. Ας ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε σε καθαρή νίκη των φιλοξενούμενων με απόδοση 2,16.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *