The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-Барселона-13.01b

Σουπερ Καπ Ισπανίας

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Κόρδοβα. Στάδιο Nuevo El Arcangell

Την επερχόμενη Τετάρτη η Κόρδοβα θα φιλοξενήσει τους ημιτελικούς του Super Cup Ισπανίας μεταξύ Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Για πολύ καιρό η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν στο στάτους του ηγέτη της La Liga. Ωστόσο, εν συνεχεία προέκυψε πτώση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Churi-urdin νίκησαν μόνο την Αθλέτικ Μπιλμπάο 1:0, αλλά σκόνταψε με τους Λεβάντε (1:2), Ατλέτικο Μαδρίτης (0:2), Οσασούνα (1:1) και Σεβίλλη (2:3). Έχοντας παίξει περισσότερους αγώνες από τους ανταγωνιστές, οι Βάσκοι καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπαρτσελόνα

Ενώ η Μπαρτσελόνα είναι ήδη η τρίτη με 34 βαθμούς στο ενεργητικό και άριστη διαφορά τερμάτων 37:17. Η μεγάλη πρόοδος των Καταλανών έγινε στις αναμετρήσεις με τους Βαγιαδολίδ (3:0), Ουέσκα (1:0), Αθλέτικ Μπιλμπάο (3:2) και Γρανάδα (4:0), αλλά την Έιμπαρ οι παίκτες του Κούμαν δεν μπόρεσαν να νικήσουν – ισοπαλία 1:1.

Πρόβλεψη

Σήμερα η Μπαρτσελόνα φαίνεται πολύ πιο δυνατή από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία σαφώς δεν αντέχει το δύσκολο πρόγραμμα των αγώνων. Πιστεύω οι Καταλανοί θα κερδίσουν ήσυχη νίκη σε κανονικό χρόνο του αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *