The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Λεγανές: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 8 Νοεμβρίου 2019

РеалСосьедад-Леганес-08.11b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ανοέτα

Στο πλαίσιο του 13ου γύρου της ισπανικής La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα συναντηθεί με τη Λεγανές. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 08/11/2019 στις 10:00 μμ. στο Στάδιο Ανοέτα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο τρέχοντα πρωτάθλημα της Ισπανίας πηγαίνει αρκετά καλά και έχει κάθε πιθανότητα να κρατήσει τη θέση στους ευρωπαϊκούς αγώνες για την επόμενη σεζόν. Αν και οι Βάσκοι έχασαν σε πρόσφατους αγώνες, έδειξαν καλό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας τουλάχιστον από ένα γκολ σε κάθε αντίπαλο. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Μπέτις (3:1) και την Θέλτα (0:1), χάνοντας από τη Χετάφε (1:2) και τη Λεβάντε (1:2).

Λεγανές

Όσο για τη Λεγανές, η ομάδα καταλαμβάνει την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και δεν είναι ακόμα σαφής με ποιο τρόπο σκοπεύει μείνει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Τα αγγούρια είναι εξαιρετικά ασταθή και σε πρόσφατους αγώνες έχουν νικήσει μόνο τη Μαγιόρκα (1:0). Η ομάδα από τα προάστια της Μαδρίτης έχασε επίσης από τη Λεβάντε (1:2), Χετάφε (2:0), Γρανάδα (1:0) και Ρεάλ Μαδρίτης (5:0).

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ, παρά τα πρόσφατα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα, έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει εντός έδρας. Αυτό δεν είναι βέβαιο το ίδιο στάδιο La Rosaleda που είχαν πριν, αλλά η Λεγανές είναι πολύ άσχημη στην άμυνα, έτσι η νίκη των Βάσκων στην επερχόμενη συνάντηση είναι εγγυημένη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *