The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Αϊντχόφεν: προγνωστικά για στοίχημα

РеалСосьедад-Севилья-15.07b

Europa LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος Β – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2021, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Reale Arena

Στο Europa League μένει ο τελευταίος γύρος. Και θα υπάρξουν ίντριγκες σε αυτό. Συμπεριλαμβανομένου του ομίλου Β, όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ και η Αϊντχόφεν θα παίξουν μεταξύ τους για τη δεύτερη θέση. Ποιος θα καταφέρει να φτάσει στα πλέι οφ, Ισπανοί ή Ολλανδοί;

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έχει την καλύτερη εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο τώρα

Οι «Churri-urdin», φαίνεται, προσπάθησαν το φθινόπωρο, πρώτα απ’ όλα, να δείξουν τον εαυτό τους στη La Liga. Από το σύλλογο από το Σαν Σεμπαστιάν περίμεναν όχι για πρώτη σεζόν να αγωνιστεί αγώνα για την 4η θέση. Και πραγματικά κατάφεραν να περάσουν το σημαντικό μέρος του αρχικού τμήματος του πρωταθλήματος στην κορυφή, ακόμη και στην 1η θέση. Όμως, όπως στην τελευταία χρονική περίοδο, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου τέτοιοι ρυθμοί δεν μπορούσαν να διατηρηθούν. Η ομάδα δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να σκίσει τις φλέβες στο Europa League, σημειώνοντας ισοπαλία τρεις φορές στους πρώτους 4 γύρους, κερδίζοντας μόνο το αουτσάιντερ, τη Στουρμ. Υπήρχε ωστόσο ευκαιρία να προκριθούν στα πλέι οφ, αλλά τον Νοέμβριο οι Ισπανοί έχασαν 1-2 από τη Μονακό. Τώρα είναι μόνο τρίτοι, αλλά, από την άλλη, δέχονται εντός έδρα τον άμεσο ανταγωνιστή.

Η Αϊντχόφεν δείχνει αρκετά καλή αυτή τη σεζόν

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν δυνατοί στην πρόκριση του Champions League αυτό το καλοκαίρι. Τότε όχι μόνο πέρασαν, αλλά συνέτριψαν ακόμη και τη Γαλατασαράι (5-1) και τη Μίντιλαντ (4-0), και στη συνέχεια, με ξεκάθαρο πλεονέκτημα, έχασαν στον καθοριστικό γύρο της πρόκρισης από την Μπενφίκα. Όμως στο Γιουρόπα Λιγκ δεν τα καταφέρνουν σε όλα, εδώ η αστάθεια εκδηλώνεται στις επιδόσεις των παικτών του Ρότζερ Σμιτ. Οι Ολλανδοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τη Στουρμ, κερδίζοντας 4-1 εκτός έδρας και 2-0 εντός. Αλλά με τη Μονακό κατάφεραν να κερδίσουν μόνο 1 βαθμό σε 2 ματς (1-2 εντός έδρας και 0-0 στο Λουίς Β´), και με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Αϊντχόφεν ήταν μόλις 2-2. Κι όμως είναι μπροστά από τους Ισπανούς με 2 βαθμούς πριν από τον τελικό γύρο. Έτσι τώρα για την Αϊντχόφεν ο στόχος του ταξιδιού στο Σαν Σεμπαστιάν γίνεται όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται: απλώς να μην χάσει στην Ισπανία. Ακόμα και η ισοπαλία θα είναι αρκετή για να βγει στα πλέι οφ.

Προηγούμενοι αγώνες

Τόσο η Ρεάλ Σοσιεδάδ όσο και ειδικά η Αϊντχόφεν παίζουν αρκετά συχνά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, όμως, μόνο στην τρέχουσα κλήρωση οι Ισπανοί και οι Ολλανδοί συναντήθηκαν σε προσωπικό αγώνα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μπορεί να μην είναι τόσο πειστική όσο ήταν στην αρχή της σεζόν. Όμως η Αϊντχόφεν δεν εντυπωσίαζε ιδιαίτερα το φθινόπωρο στο Europa League. Ας πιστέψουμε ότι οι Ισπανοί, που δεν έχουν χάσει στο Αϊντχόφεν, θα κερδίσουν εντός έδρας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ με απόδοση 1,92.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *