The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

VITORIA GASTEIZ, SPAIN - OCTOBER 29: (L-R) coach Diego Simeone of Atletico Madrid, Diego Costa of Atletico Madrid during the La Liga Santander  match between Deportivo Alaves v Atletico Madrid at the Estadio de Mendizorroza on October 29, 2019 in Vitoria Gasteiz Spain (Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, 8:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σαν Σεμπαστιάν. Στάδιο Ανοέτα

Στο δέκατο πέμπτο γύρο της La Liga, θα πραγματοποιηθεί βασική συνάντηση των ηγετών του τουρνουά – Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρασε το πρώτο τρίμηνο της καμπάνιας ως ξεκάθαρος ηγέτης. Ωστόσο, τώρα απέχει πολύ από την καλύτερη της κατάσταση. Οι ισοπαλίες σε αναμετρήσεις με τους Βιγιαρεάλ (1:1), Αλάβες (0:0), Έιμπαρ (1:1), καθώς και ήττες Μπαρτσελόνα (1:2) και Λεβάντε (1:2) έριξαν την ομάδα στη δεύτερη θέση με 26 βαθμούς και μια διαφορά τερμάτων 25:10.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι δείκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι λίγο καλύτεροι: πρώτη θέση, 29 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 25:10. Τον περασμένο μήνα οι «στρωματάδες» έχασαν 0:2 μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις σημειώθηκαν θεαματικοί θρίαμβοι έναντι της Μπαρτσελόνα (1:0), της Βαλένθια (1:0), της Βαγιαδολίδ (2:0) και της Έλτσε (3:1)

Πρόβλεψη

Οι αγώνες με συμμετοχή της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι σπάνια παραγωγικοί και η τρέχουσα Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι απίθανο να δημιουργήσει πάρα πολλές επικίνδυνες πιθανότητες για σουτ στο τέρμα των «στρωματάδων». Πιστεύω ότι οι ομάδες δεν θα μας ευχαριστήσουν με υπερβολική απόδοση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *