The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: προγνωστικά για τον αγώνα

РеалСосьедад-Атлетик-14.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Reale Arena

Ο δέκατος έβδομος γύρος της La Liga θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα μεταξύ Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Ρεάλ Σοσιεδάδ
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ τερματίζει σταθερά στη ζώνη του Γιουρόπα Λιγκ τα τελευταία χρόνια και τώρα είναι οριακά στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:17. Επιπλέον, μετά από αστοχίες με Μπέτις (0:2) και Βαλένθια (1:1), οι Τσούρι Ουρντίν νίκησαν εναλλάξ τη Σεβίλλη (2:1), την Οσασούνα (2:0) και την Αλμερία (2:0).
Αθλέτικ Μπιλμπάο
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει 26 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 24:14, που αντιστοιχεί στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους 4 πρώτους. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, τα «λιοντάρια» νίκησαν τη Βιγιαρεάλ 1:0 και τη Βαγιαδολίδ 3:0, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Μπέτις και 0:0 με την Οσασούνα, καθώς ηττήθηκαν από τη Ζιρόνα 1:2.
Πρόβλεψη
Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές στην έδρα τους, αλλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο εκτός έδρας είναι πολύ σπάνια ανταγωνιστική. Η πρόβλεψή μου είναι: σε ένα παιχνίδι με χαμηλή αποδοτικότητα η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα είναι λίγο πιο κοντά στην επιτυχία. Οπότε η Ρεάλ Σοσιεδάδ δε θα χάσει και το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *