The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) εναντίον Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία): Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Шахтер-21.10b

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μαδρίτη. Στάδιο “Alfredo di Stefano”

Οι καλύτερες ομάδες της Ισπανίας και της Ουκρανίας – Ρεάλ Μαδρίτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ – θα συναντηθούν ήδη στον πρώτο γύρο του Champions League.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη νέα σεζόν στη La Liga με πειστικό τρόπο με τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Την παραμονή οι Μπλάνκος έχασαν εντυπωσιακά 0:1 από την Κάντιθ, επιδεινώνοντας μόνο την κατάταξή τους. Σημειώνω ότι υπό την ηγεσία του Ζιντάν, η Ρεάλ Μαδρίτης ενεργεί με αμυντικό τρόπο, αυτό είναι μια τεράστια σπανιότητα για αυτούς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Σε έξι γύρους του ουκρανικού πρωταθλήματος ο Σαχτάρ Ντόνετσκ κέρδισε τρεις νίκες, σημειώνοντας τρεις ισοπαλίες σε εκτός έδρας μονομαχίες με Ζοριά (2:2), Ρουχ (1:1) και Ντέσνα (2:2). Οι «ανθρακωρύχοι» είχαν ένα πολύ φορτωμένο τέλος στην τελευταία εκστρατεία όταν έφτασαν στους ημιτελικούς του Europa League. Μετά παρενέβη το ξέσπασμα του κοροναϊού μέσα στην ομάδα.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ισχυρότερη, αλλά όχι πολύ. Πιστεύω ότι στη σημερινή τους κατάσταση οι Ισπανοί θα κερδίσουν μια νίκη μικρής τάξης επί του φιλόδοξου, αλλά μάλλον προβληματικού αντίπαλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης 1-2 γκολ με απόδοση 2,2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *