The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Getafe-19.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

“Σαντιάγο Μπερναμπέου”, Μαδρίτη

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018, 11:15μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινά στην Πριμέρα με τον αγώνα με την Χετάφε. Φυσικά, οι «μαρέγκες» υπάρχουν το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης, και η ήττα στο Σούπερ Καπ της Ευρώπης εναντίον της Ατλέτικο θα κάνει ακόμη πιο πολύ τους Μαδριλένιους να νικήσουν την Κυριακή. Αξίζει να δώσετε προσοχή σε καλή φόρμα των “μαρέγκων”, αλλά και η Χετάφε πριν την έναρξη της σεζόν έδειξε καλά αποτελέσματα.

Πολλές νίκες

Πριν από τον αγώνα για το Σούπερ Καπ η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε δύο συναντήσεις του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών στην Γιουβέντους και Ρόμα, στη συνέχεια, ήδη μετά από το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών ήταν ισχυρότερη από την Μίλαν, κερδίζοντας τους «κόκκινους διάβολους» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο αγώνας κατά της Ατλέτικο Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν, η Ρεάλ έχασε ήδη στην αρχή του αγώνα, αλλά γρήγορα συνήρθε, ισοφάρισε στο 27ο λεπτό, ήταν ακριβής ο Μπενζεμά. Στο 63ο λεπτό οι “μαρέγκες” οδήγησαν στο σκορ, αλλά ο Ντιέγκο Κόστα στο 79ο λεπτό ισοφάρισε και έτσι πήγε τον αγώνα στην παράταση. Στα 30 λεπτά της παράτασης η Ατλέτικο σκόραρε δύο φορές.

Χωρίς επίσημους αγώνες

Η Χετάφε δεν έχει παίξει ακόμα επίσημους αγώνες, η ομάδα της Μαδρίτης έκανε προετοιμασία για τη σεζόν, παίζοντας φιλικούς αγώνες. Από 25.07 έως 08.08 οι «μπλε» έπαιξαν πέντε ματς, όπου σημείωσαν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω στη Conquense, Talavera και Μποαβίστα. Την περασμένη σεζόν η Χετάφε φαινόταν πολύ ωραία και πήρε την 8η θέση, οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με την Σεβίλλη για μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πρόβλεψη

Η Χετάφε την περασμένη σεζόν ήταν πολύ καλή, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οι «πολίτες» θα είναι σε θέση να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό και στο μέλλον. Ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ της Ευρώπης, θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει με αυτοπεποίθηση μπροστά στο γηγενές ακροατήριο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *