The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Челси-12.04_cr

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 12 Απριλίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Στις 12 Απριλίου θα μάθουμε τα ονόματα των δύο συμμετεχόντων στα  ημιτελικά του Champions League, για ένα εισιτήριο θα αγωνιστούν Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι, η πρόβλεψη για τον αγώνα δημοσιεύεται στον πόρο μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να διατηρήσει ένα άνετο πλεονέκτημα

Αν κοιτάξει κανείς πώς εξελίχθηκε αυτή η σεζόν για τη Ρεάλ, θα μπορούσε να συμπεράνει ότι ο σύλλογος ποντάρει στην Πριμέρα. Σε γενικές γραμμές, έτσι και είναι, και η επιτυχία στο Champions League είναι ένα είδος μπόνους. Στο πρωτάθλημα η ομάδα προηγείται με 12 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Μπάρτσα έχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Οι «μαρέγκες» κέρδισαν την τελευταία τους μάχη στην Πριμέρα κόντρα στη Χετάφε 2:0. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο στο προσεχές παιχνίδι, ο Militao θα λείψει περισσότερο, έχει πάρα πολλές κίτρινες κάρτες. Η ομάδα δεν έχει δικαίωμα να χάσει το πλεονέκτημά της που αποκτήθηκε στο πρώτο παιχνίδι.

Οι «αριστοκράτες» πρέπει να ρισκάρουν

Πολλοί άρχισαν να λένε ότι η Τσέλσι είχε αρχίσει να καταρρέει λόγω μιας ακατανόητης κατάστασης με τον σύλλογο, έχασε 1:4 από την Μπρέντφορντ και μετά 1:3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα απάντησε γρήγορα στους επικριτές όταν κατέστρεψε την ισχυρή Σαουθάμπτον εκτός έδρας στον τελευταίο γύρο της Premier League – 6:0. Οι «αριστοκράτες» είναι τρίτοι στο πρωτάθλημα, έχοντας ένα παιχνίδι στο χέρι, δύο κορυφαίοι είναι πολύ μακριά και η διαφορά από τον πλησιέστερο διώκτη είναι πέντε βαθμοί. Η Τσέλσι υπερασπίζεται τον τίτλο στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα προσπαθήσει να κάνει μια επιστροφή στη Μαδρίτη, ο Τούχελ θα μιλήσει σοβαρά στα παιδιά του. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη μάχη.

Πρώτος αγώνας

Το παιχνίδι στο Λονδίνο αποδείχθηκε πολύ ενδιαφέρον, οι αντίπαλοι επέδειξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες στιγμές. Ως αποτέλεσμα, η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 3:1, απομακρύνοντας σχεδόν όλα τα ερωτήματα σε αυτό το ζευγάρι. Μπορεί η Τσέλσι να μην άξιζε να χάσει με αυτή τη διαφορά, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε εξαιρετική εμφάνιση, με τον Μπενζεμά να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Πρόβλεψη

Σ’ αυτό το συγκεκριμένο ματς δεν υπάρχει φαβορί, οι γηπεδούχοι δεν χρειάζονται νίκη, οπότε η Τσέλσι πρέπει να δραστηριοποιηθεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να στεγνώσει το παιχνίδι ή να πιάσει τον αντίπαλο στην αντεπίθεση. Θεωρούμε εδώ καλό το στοίχημα στην ανταλλαγή των γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *