The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Шахтер-05.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η ενδέκατη αγωνιστική της La Liga θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σεβίλλη.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, έχοντας σκοράρει 28 στους 30 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:8. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με τέτοιους δείκτες, οι Blancos προηγούνται με αυτοπεποίθηση. Στο πρόσφατο παρελθόν, σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με την Οσασούνα, καθώς νίκησαν 2:1 την Ατλέτικο, 1:0 τη Χετάφε, 3:1 την Μπαρτσελόνα και 3:0 την Έλτσε.

Σεβίλλη

Παράλληλα, η Σεβίλλη γνώρισε τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Μαγιόρκα, έχασε 0-2 από την Ατλέτικο χωρίς ευκαιρία, ενώ σημείωσε ισοπαλία 1-1 με τη Βιγιαρεάλ, 1-1 με την Αθλέτικ και 1-1 με τη Βαλένθια. Έτσι, η τακτική εκπρόσωπος της Ισπανίας στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι πλέον μόλις δωδέκατος με 10 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 10:15.

Πρόβλεψη

Μόνο δύο από τις εννέα νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το πρωτάθλημα αποδείχθηκαν συντριπτικές, ενώ η Σεβίλλη, ακόμη και σε κρίση, φημίζεται για την αδιαλλαξία της. Προβλέπω τους επόμενους τρεις βαθμούς για τους παίκτες της Μαδρίτης, που θα κερδηθούν σε έναν δύσκολο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 γκολ με απόδοση 2,1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *