The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Севилья-09.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Ο 35ος γύρος της Πριμέρα Ντιβοσιόν θα είναι πολύ ενδιαφέρων, επειδή όλοι οι διεκδικητές του τίτλου θα έχουν παίξει μεταξύ τους. Φυσικά, οι δημοσιογράφοι μας έχουν προετοιμάσει την εύλογη πρόβλεψή τους για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη.

Οι «μαρέγκες» πρέπει να εκμεταλλευτούν τη μάχη του διαγωνισμού

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείστηκε αυτήν την εβδομάδα από το Champions League, χάνοντας 0-2 στους ημιτελικούς από την Τσέλσι, μετά από ισοπαλία 1-1 εντός έδρας. Η σεζόν μπορεί ακόμα να σωθεί, για αυτό αρκεί να κερδίσουν στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι «μαρέγκες» είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα, μπροστά από τη Μπαρτσελονα σε πρόσθετους δείκτες και 2 βαθμούς πριν από την πρώτη Ατλέτικο. Δεδομένου ότι οι κύριοι αντίπαλοι Ατλέτικο και Μπάρτσα παίζουν μεταξύ τους σε αυτόν τον γύρο, η Ρεάλ έχει την ευκαιρία να βγει στην κορυφή, για αυτό πρέπει να νικήσει τη Σεβίλλη και να περιμένει ότι οι «στρωματάδες» δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν. Οι Carvajal, Varane και Lucas θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.

Η Σεβίλλη αποχώρησε από τους διεκδικητές του τίτλου πρωταθλήματος

Ενώ οι τρεις σύλλογοι αγωνίζονταν για το πρωτάθλημα, η Σεβίλλη τους πλησίασε σιωπηλά, παίζοντας νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων. Η «Άσπρη Ανδαλουσία» αποχώρησε από τον αγώνα για τον τίτλο όταν έχασε 0-1 από την Ατλέτικο στον τελευταίο γύρο, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε την τελευταία στιγμή του κανονικού χρόνου. Η Σεβίλλη είναι τέταρτη και σίγουρα δεν θα πέσει κάτω από αυτήν τη θέση, ο σύλλογος έχει ήδη εγγυηθεί θέση στο Champions League. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από τη μάχη με τη Ρεάλ.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ρεάλ κατάφερε να κερδίσει μια σκληρή νίκη 1-0 χάρη σε αυτογκόλ. Για τη Σεβίλλη αυτή η ήττα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο ενάντια στο κλαμπ της Μαδρίτης.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ θεωρείται μικρό φαβορί σε αυτόν τον συναρπαστικό αγώνα, καθώς οι Μαδριλένιοι συνεχίζουν να αγωνίζονται για τον τίτλο. Ακόμα και σε περίπτωση νίκης, η Σεβίλλη δεν θα φτάσει ούτε στους τρεις πρώτους, αλλά η ομάδα θα προσπαθήσει σίγουρα να κερδίσει βαθμούς από τους «μαρέγκες». Αν και οι σύλλογοι είναι πολύ δυνατοί, δεν περιμένουμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο εδώ, στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5  με απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *