The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Σαχτάρ Ντονέτσκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Шахтер-05.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – Αγωνιστική 3/6
Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ και οι εμφανίσεις της στο Champions League έχουν τις δικές τους περίεργες παραδόσεις. Από χρόνο σε χρόνο οι «ανθρακωρύχοι» συναντιούνται με κάποιον συγκεκριμένο γίγαντα. Όχι πολύ καιρό πριν, ένας τέτοιος αντίπαλος ήταν η Μάντσεστερ Σίτι, και τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τετάρτη το καλύτερο κλαμπ της UPL ταξιδεύει για άλλη μια φορά στην πρωτεύουσα της Ισπανίας. Σε τι μπορούν να βασιστούν οι παίκτες του Igor Jovicevich; Οι ειδικοί του ιστότοπου δημοσιεύουν μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 5 Οκτωβρίου 2022.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει σπουδαία στατιστικά
Οι «Γαλάκτικος» αναδείχθηκαν για άλλη μια φορά νικητής του Champions League. Ναι, αυτή η νίκη αποδείχθηκε καρδιακή προσβολή και σε κάθε γύρο των πλέι οφ, ο υποβιβασμός του ισπανικού γίγαντα δεν θα ξάφνιαζε κανέναν. Αλλά, το πιο σημαντικό, ο Κάρλο Αντσελότι και η ομάδα του κέρδισαν το κύριο Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και πριν από αυτό, είχαν κερδίσει το Σούπερ Καπ Ισπανίας και την Πριμέρα. Η νέα σεζόν ξεκίνησε με ένα σερί 100%, το οποίο δεν απέτρεψε ούτε ο τραυματισμός ενός τόσο σημαντικού παίκτη όπως ο Μπενζεμά. Υπέστη ζημία στη Γλασκώβη, αλλά στο τέλος οι «μαρέγκες» σημείωσαν το καταστροφικό 3-0 εκεί. Και στη συνέχεια η ΡΜ Λειψίας πίεσε στο τέλος, πετυχαίνοντας μερικά γκολ.
Η Σαχτάρ Ντονέτσκ μπόρεσε ήδη να εκπλήξει ευχάριστα
Οι «ανθρακωρύχοι» είναι ο σύλλογος που υπέστη περισσότερη ζημιά από όλους από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η έμφαση στην επιλογή ήταν το στοίχημα στους ξένους παίκτες, κυρίως στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι στο τέλος τράπηκαν σε φυγή (παρέα με τον Solomon και τεχνικό, De Zerbi), έχοντας λάβει ειδική άδεια από τη FIFA. Είναι σαφές ότι αυτή η ομάδα θεωρούταν αουτσάιντερ. Αλλά μπόρεσαν να νικήσουν τη ΡΜ Λειψίας στη Γερμανία, και στη συνέχεια, έχοντας δεχτεί ένα γρήγορα προσβλητικό γκολ από τη Σέλτικ, ισοφάρισαν το σκορ. Δικαιώνεται η απόφαση να μην πουληθεί το νεαρό ταλέντο, Mudrik. Έγινε ένας από τους ήρωες της νίκης επί των «ταύρων» (ένα γκολ και 2 ασίστ), και στη συνέχεια μπόρεσε να υλοποιήσει την ευκαιρία με τους Σκωτσέζους, έχοντας καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να μην χάσει. Ωστόσο, πλέον απέναντι στον νεαρό μέσο θα υπάρχει ένας πολύ σοβαρός και έμπειρος αντίπαλος. Θα υπάρξουν άλλα ατού;
Προηγούμενοι αγώνες
Το 2015, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε και τις δύο συναντήσεις, σημειώνοντας από 4 γκολ. Μετά, όμως, υπήρξε το 2020 και μια αίσθηση με τη μορφή της νίκης της Σαχτάρ με πειραματική σύνθεση τόσο στη Μαδρίτη όσο και στην Ουκρανία. Ωστόσο, ήδη υπό τον Αντσελότι, πριν από ένα χρόνο, οι «γαλάκτικος» πήραν εκδίκηση, βγάζοντας εκατό τοις εκατό αποτελέσματα και στις δύο συναντήσεις.
Πρόβλεψη
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλή, όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κερδίσει, αλλά πιο ελπιδοφόρο φαίνεται το στοίχημα «και οι δύο ομάδες να σκοράρουν» με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *