The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Roma-19.09

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων –Όμιλος Ζ – 1η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η ισχυρότερη ομάδα της Ευρώπης και του κόσμου την επερχόμενη Τετάρτη στον πρώτο γύρο της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Ρόμα. Οι «μαρέγκες» σε αυτό το ζευγάρι είναι ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί, δεδομένης της κατάστασης των αντιπάλων και των προσωπικών τους και οικονομικών δυνατοτήτων. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι στο πλευρό της ομάδας της Μαδρίτης είναι ο παράγοντας της έδρας, από το οποίο η ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι σίγουρα θα ωφεληθεί 100%.

Ισοπαλία με την Αθλέτικ

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να νικήσει την τοπική Αθλέτικ Μπιλμπάο στον επόμενο γύρο της La Liga. Ως αποτέλεσμα, οι «μαρέγκες» έχασαν τους πρώτους βαθμούς τους, και ήδη χάνουν από τον ηγέτη Μπαρτσελόνα δύο μονάδες. Πριν από την ισοπαλία με τους Βάσκους οι «βασιλιάδες» επικράτησαν της Χετάφε, Χιρόνα και Λεγανές. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Ρεάλ ξέρει να προσαρμοστεί ποιοτικά σε σημαντικούς αγώνες.

Ισοπαλία με την Κιέβο

Η Ρόμα επίσης το τελευταίο Σαββατοκύριακο έπαιξε ισοπαλία, αλλά τα σενάρια είναι δύσκολο να συγκριθούν. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε πρώτη, αλλά παίζοντας εκτός έδρας ήταν σε θέση να ισοφαρίσει, η Ρόμα στην έδρα της ηγούταν στο σκορ 2:0 εναντίον του αουτσάιντερ της Σέριε A, αλλά έχασε τη νίκη. Η Ρόμα έχει να κερδίσει στα τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη τον φιλικό εναντίον Μπενεβέντο. Αυτή η σειρά λέει ότι στην ομάδα του Di Francesco δεν πάνε όλα καλά.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ μετά από ισοπαλία με την Αθλέτικ θα είναι θυμωμένος με τον εαυτό της και ολόκληρο τον κόσμο, και η Ρόμα τώρα δεν είναι έτοιμη να δώσει μάχη στην τρέχουσα πρωταθλήτρια του Κυπέλλου Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «τζαλορόσι» δεν μπορούν καν να νικήσουν την Κιέβο στο «Olimpico», οπότε η επικείμενη ήττα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» είναι πολύ πιθανή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *