The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: προγνωστικά για τον αγώνα

РеалМадрид-РеалСосьедад-29.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Το Σαββατοκύριακο προσφέρει στο κοινό πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Όμως, στο γενικότερο πλούσιο υπόβαθρο, η αντιπαράθεση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της σχεδόν «συνονόματής» της, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν θα χαθεί. Πώς θα τελειώσει η αναμέτρηση μεταξύ 2 και 3 ομάδων αυτού του Παραδείγματος στο Σαντιάγο Μπερναμπέου; Οι αναγνώστες του site έχουν πρόσβαση στην πρόγνωση του κεντρικού αγώνα της La Liga στο πρόγραμμα στις 29 Ιανουαρίου 2023.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αμφισβητεί την κατάστασή της ως νούμερο 1 σύλλογος
Οι «μαρέγκες» μπόρεσαν να ανεβάσουν ρυθμούς απότομα την περασμένη σεζόν. Και, φυσικά, αυτή είναι το κατόρθωμα του Carlo Ancelotti, τον οποίο ο Florentino Perez ανάγκασε να επιστρέψει στη Μαδρίτη. Και ο Ιταλός μπόρεσε να κερδίσει και τη La Liga και το Champions League. Και, όπως φάνηκε, με επικεφαλής τον φρεσκοκομμένο νικητή της Χρυσής Μπάλας Καρίμ Μπενζεμά, οι Galacticos έμοιαζαν με μια ομάδα που θα μπορούσε να παραμείνει ηγέτης τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αλλά ακόμη και το φθινόπωρο σημειώθηκαν αστοχίες. Και τον χειμώνα είχαν συνεχόμενες ήττες από τη Βιγιαρεάλ στη La Liga και στο Σούπερ Καπ 1-3 από την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ακολούθησε το 2-0 με έναν άλλο «κλασικό» αντίπαλο, την Αθλέτικ. Στα μέσα της εβδομάδας στο κύπελλο, η κλήρωση εξασφάλισε ντέρμπι με τη γειτονική Ατλέτικο, την οποία κέρδισαν με σιγουριά σκορ, αν και με ερωτήσεις για το παιχνίδι.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θέτει στον εαυτό της μια ήδη γνωστή πρόκληση
Ο «Churri-urdin» υπό τον Imanol Alguasil, τον δικό του πρώην ποδοσφαιριστή, έφτασε στον τίτλο πριν από 2 χρόνια. Κέρδισαν το Copa del Rey, κερδίζοντας τον γείτονα Αθλέτικ στον τελικό. Αλλά τόσο πριν όσο και μετά από αυτό, οι καμπάνιες κατέληξαν σε αποτυχίες για την 4η θέση στην Πριμέρα. Αυτή τη φορά, η εικόνα φαίνεται ωραία μέχρι στιγμής. Πρώτον, οι συνήθεις «κάτοικοι» της τετράδας των καλύτερων, Ατλέτικο και Σεβίλλη, δεν λάμπουν. Δεύτερον, η ίδια η ομάδα φαίνεται αρκετά έτοιμη για μάχη. Ειδικά τον χειμώνα, όταν επέκτεινε το σερί νικών στην Πριμέρα, που ξεκίνησε τον Νοέμβριο. Παράλληλα, έγιναν εμφανίσεις στο Cope del Rey. Εκεί όμως η Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε λίγο πιο δυνατή, κερδίζοντας σε βάρος του μοναδικού γκολ του Ντεμπελέ.
Προηγούμενοι αγώνες
Οι «μαρέγκες» έχουν να χάσουν σχεδόν για 3 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2020. Σε αυτό το διάστημα, έγιναν 5 αγώνες και με μερικές ισοπαλίες, οι Galacticos κέρδισαν τρεις φορές, μεταξύ των οποίων το 4-1 την περασμένη άνοιξη.
Πρόβλεψη
Οι «μαρέγκες», φαίνεται, σταδιακά ζωντάνεψαν. Ποντάρουμε στη νίκη τους εντός έδρας με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *