The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-РеалСосьедад-01.03b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Σας παρουσιάζουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι αντίπαλοι θα παίξουν στον 25ο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν την πρώτη ημέρα της άνοιξης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κανένα να σκοράρει

Ο σύλλογος της Μαδρίτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, λόγω τραυματισμών, εννέα παίκτες ταυτόχρονα δεν θα μπορέσουν να παίξουν. Ο αγώνας με την Αταλάντα έδειξε ότι η Ρεάλ δεν έχει κανένα να σκοράρει, η ομάδα έπαιξε σχεδόν ολόκληρο τον αγώνα στην πλειοψηφία και κέρδισε μόνο 1:0 χάρη στο γκολ του Μέντυ. Η κύρια εστίαση πρέπει να είναι στην άμυνα, οπότε ο σύλλογος έχει να χάσει στους τέσσερις τελευταίους αγώνες και κέρδισε τις πέντε τελευταίες συναντήσεις σε όλα τα τουρνουά. Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να είναι η τρίτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά μόνο λόγω του γεγονότος ότι η Μπάρτσα έχει ήδη παίξει τον αγώνα της, σε περίπτωση νίκης ο σύλλογος θα ανακτήσει τη δεύτερη θέση. Εμφανίστηκε κιόλας μια ίντριγκα στον αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μόνο τρεις βαθμοί, αλλά ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι μπροστά.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε δυναμική στο πρωτάθλημα

Οι Βάσκοι δεν είχαν το πιο επιτυχημένο τμήμα στο πρωτάθλημα, μετά από μια σίγουρη αρχή. Η ομάδα ανακάμπτει τώρα, έχοντας κερδίσει τις τρεις τελευταίες συναντήσεις της Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτό το αποτέλεσμα τους επέτρεψε να ανέβουν στην πέμπτη θέση. Μέχρι στιγμής η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν διεκδικεί θέση στο τοπ-4, καθώς είναι 7 βαθμοί πίσω από το πρώτο κουαρτέτο. Αυτή την εβδομάδα ο σύλλογος έπαιξε ισοπαλία 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αποκλείστηκε από το Europa League, καθώς απέτυχε στην πρώτη συνάντηση 0:4 Τώρα όλη η προσοχή πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Ακόμα και η θέση στις πέντε πρώτες θα είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οκτώ παίκτες θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα, επτά λόγω τραυμάτων.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες συχνά παίζουν αποτελεσματικά μεταξύ τους, αλλά ο πρώτος γύρος ήταν μάλλον μια εξαίρεση, καθώς κατέληξε σε λευκή ισοπαλία.

Πρόβλεψη

Άμεσα χτυπάνε το μάτι οι απτές απώλειες στα ρόστερ και των δύο ομάδων. Η Ρεάλ είναι το φαβορί, αν και είναι απίθανο οι Μαδριλένιοι να μη δυσκολευτούν να κερδίσουν βαθμούς. ΟΙ «μαρέγκες» θα προσπαθήσουν ξανά να παίξουν στο μηδέν, γιατί δεν είναι σαφές εάν θα είναι σε θέση να οργανώσουν κάτι στην επίθεση. Με βάση αυτό το μοτίβο του παιχνιδιού, προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι κάτω από 3 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *