The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real-Madrid-6.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεξάγει τον δεύτερο αγώνα σε τρεις ημέρες στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Στις τρεις Ιανουάριου οι “μαρέγκες” δεν κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας τη Βιγιαρεάλ, τώρα στην έδρα τους οι Μαδριλένιοι θα φιλοξενήσουν την βασκική Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το ξεκάθαρο φαβορί του ζευγαριού για τα γραφεία στοιχημάτων υπάρχει η γηπεδούχος ομάδα, η Ρεάλ ούτως ή άλλως ήδη χάνει πολύ από την Μπαρτσελόνα, οι «μαρέγκες» δεν πρέπει άλλο να χάνουν βαθμούς, το κίνητρο για τον επερχόμενο αγώνα είναι υψηλό.

Τέταρτοι

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 17 γύρους βρίσκεται στην 4η θέση, έχει 30 βαθμούς στο ενεργητικό της. Μετά από μια μεγάλη ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον έκτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχανε, εκτός από την ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ, η Ρεάλ ήταν ισχυρότερη από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, την Κασίμα Αντλς και την Αλ Αιν. Συνολικά στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε 8 αγώνες, στους οποίους σημείωσε έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Αδύναμη περίοδος

Πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος η Ρεάλ Σοσιεδάδ θεωρήθηκε υποψήφιος για τη θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό, ωστόσο, προς το παρόν οι Βάσκοι δεν καταφέρνουν και πολλά, έχουν φτάσει μόνο στη 15η θέση στην κατάταξη μετά από 17 γύρους και έχει μόνο τρεις μονάδες χάντικαπ πριν από την ζώνη υποβιβασμού. Στους τρεις τελευταίους αγώνες οι παίκτες από το Σαν Σεμπαστιάν έχασαν, πρώτα, από τη Βαγιαδολίδ, και μετά από τη Χετάφε και την Αλάβες.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσει και οι “μαρέγκες” σίγουρα δεν θα περιποιόνται τον αντίπαλό τους. Στην έδρα της η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει σίγουρα, σπάνια χάνει βαθμούς, ενώ οι Βάσκοι από αγώνα σε αγώνα χάνουν. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *