The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ράγιο Βαγεκάνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

gr_01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018, 7:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Ράγιο Βαγεκάνο στο πλαίσιο του 16ου γύρου του πρωταθλήματος Ισπανίας. Την περασμένη εβδομάδα οι “μαρέγκες” έχασαν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 0:3, κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντροπή για την ομάδα της Μαδρίτης, η οποία είναι η νυν κυπελλούχος του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σαφές ότι σε εκείνη τη συνάντηση έπαιξε η σύνθεση που δύσκολα μπορεί να ονομαστεί κύρια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τους εκατομμυριούχους.

Πριν από τη ΤΣΣΚ

Το σκορ 0:3 από τους «στρατιώτες» δεν ήταν αναμενόμενο, η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από αυτό κέρδισε τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, χάνοντας σ’ αυτήν την περίοδο μόνο ένα γκολ στο αγώνα κυπέλλου ενάντια σε Μελίλια. Επίσης νικήθηκαν η Ρόμα 2:0, η Βαλένθια 2:0 και η Ουέσκα 1:0. Στην κατάταξη της La Liga η Ρεάλ επέστρεψε στο top-4, οι “μαρέγκες” έχουν 26 βαθμούς στο ενεργητικό τους και πέντε βαθμούς διαφορά πίσω από την Μπαρτσελόνα, χάντικαπ που είναι αρκετά εύκολο να κερδηθεί. Είναι πολύ πιθανό η αποτυχία με τη ρωσική ομάδα ήταν απλά ένας ανεπιτυχής αγώνας.

Αουτσάιντερ

Η Ράγιο Βαγεκάνο μετά από 15 γύρους στη La Liga βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού με 10 βαθμούς στον κουμπαρά. Η διαφορά από την σωτήρια 17η θέση έχει ήδη φτάσει 4 βαθμούς, το χάντικαπ αυξάνεται, καθώς και τα κίνητρα των “μελισσών” για κάθε επόμενο αγώνα. Στις δύο τελευταίες συναντήσεις η Ράγιο Βαγιεκάνο έχασε δύο φορές χωρίς να σκοράρει, πρώτα οι Μαδριλένιοι έχασαν 0:1 από τη Λεγανές και στη συνέχεια 0:2 από την Μπέτις.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ζητήσει «συγχώρεση» από τις κερκίδες της, οι οποίες είδαν την ντροπή στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. Σε μια τέτοια κατάσταση πρέπει να λυπηθούμε την καημενούλα τη Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία έχει την ατυχία να πέσει στο “καυτό χέρι” της ισχυρότερης ομάδας του κόσμου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *