The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον ΠΣΖ: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-PSG-14.02

Champions League

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στους 16 πλέι-οφ του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί την ΠΣΖ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2018 στις 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει πολύ άσχημη σεζόν. Η ομάδα πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο του Champions League, χάνοντας την πρώτη θέση στη Τότεναμ και στο πρωτάθλημα της Ισπανίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Ζιντάν έχασε το εισιτήριο στο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Λεγανές (1:2), νίκησε τη Βαλένθια (1:4) και έπαιξε ισοπαλία με την Λεβάντε (2:2).

ΠΣΖ

Η γαλλική ΠΣΖ με τη σειρά της παίζει με σιγουριά σε όλα τα μέτωπα. Έχοντας δυναμώνει το καλοκαίρι, οι Παριζιάνοι έχουν ήδη περάσει στα προημιτελικά το γαλλικού Κυπέλλου, προκρίθηκαν στον τελικό του Λιγκ Καπ, κρατάνε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα με διαφορά 11 βαθμούς από τη Μαρσέιγ, και στη φάση των ομίλων του Champions League προσπέρασαν την Μπάγερν Μοναχού. Στους τελευταίους αγώνες η ενδεκάδα του Εμέρι νίκησε τη Σοσό (1:4), Λιλ (0:3), Ρεν (2:3), Μονπελιέ (4:0) και Γκινγκάμπ (4:2).

Πρόβλεψη

Έχοντας χάσει την ευκαιρία να κερδίσει στο Κύπελλο Ισπανίας και στην Πριμέρα – η μόνη επιλογή για το Ζιντάν να σώσει την σεζόν είναι το τρίτο συνεχόμενο κύπελλο του Champions League. Όποια και αν είναι η σύνθεση των «μαρέγκων» τώρα, έχουν ήδη μια πολύ ηλικιακή ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να χάνει πολλά από τα αουτσάιντερ, και τι πρέπει να περιμένουμε, όταν βγουν ο Νέϊμαρ, Κανάβι και Μπαπέ. Σε κάθε περίπτωση οι Παρισινοί θα ανοίξουν την πύλη του Kaylor Navas στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά οι Μαδριλένιοι, χάρη στις κερκίδες, πρέπει να απαντήσουν τουλάχιστον μία φορά. Μην ξεχνάτε ότι το Champions League είναι πρωταρχικά τουρνουά εν ονόματι Ρονάλντο.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – ΠΣΖ: το πρώτο γκολ μέχρι το 30ο λεπτό – ναι με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *